Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακες Ειδικής Αγωγής: Ξεκίνησε η εισαγωγή προσόντων στο ΟΠΣΥΔ από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακες Ειδικής Αγωγής: Ξεκίνησε η εισαγωγή προσόντων στο ΟΠΣΥΔ από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας-Εμφανίζονται ήδη τα νέα στοιχεία-Η εμπλοκή του ΑΣΕΠ αναμένεται να ξαναρχίσει περί τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.

Ξεκίνησε από Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας η εισαγωγή/επικύρωση των προσόντων-δικαιολογητικών των υποψηφίων των Προκηρύξεων ΑΣΕΠ για την κατάρτιση Πινάκων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ).

Εμφανίζονται δε σε κάποιους τα νέα στοιχεία, όπως έχουν καταχωρηθεί, οπότε σιγά-σιγά μπορεί να συνδεθεί κάποιος με το σύστημα για να προβεί σε έλεγχο.

Δηλώσεις Προέδρου ΑΣΕΠ

Λίγες ώρες πριν ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) κος Α. Παπαϊωάννου, προχώρησε σε αυτές τις διευκρινίσεις, καθότι έγινε δέκτης της αγωνίας των υποψηφίων, μετά την ανακοίνωση πως κατατέθηκαν 80.000 αιτήσεις έναντι 45.000 πριν δύο χρόνια, για έγκαιρη έκδοση των πινάκων μέχρι τον Αύγουστο, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να εργαστούν με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του Προέδρου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το έργο επί της διαδικασίας κατάρτισης νέων Αξιολογικών Πινάκων Ειδικής Αγωγής και ακολούθως μετά τη λήξη της προθεσμίας των σχετικών αιτήσεων η εμπλοκή του ΑΣΕΠ αναμένεται να ξαναρχίσει περί τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε σχετικά

Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής-Πίνακες: Να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ΑΣΕΠ για Προσωρινούς τον Αύγουστο

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

Δείτε επίσης

ΣΑΤΕΑ-διορισμοί ΕΑΕ: Το Υπουργείο να καλύψει πλήρως όλα τα κενά 

Κεραμέως-διορισμοί 2022: Τι απάντησε στο αν θα γίνουν και στην Ειδική Αγωγή

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

Μόνιμοι διορισμοί-ΠΕΑΝ: Σύσταση 1100 οργανικών θέσεων και 2000 διορισμοί στη γενική εκπαίδευση-Αναφορά στη Βουλή

Οργανικά κενά σχολείων-ΚΕΔΑΣΥ εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση