Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πιστοποιημένα Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα για μαθησιακές δυσκολίες – Επικαιροποίηση 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επικαιροποίηση των Πιστοποιημένων Ιατροπαιδαγωγικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με αφορμή την επικαιροποίησης των Πιστοποιημένων Ιατροπαιδαγωγικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Αττικής «Μιχαλήνειο», αναφορικά με τη διάγνωση και τη χορήγηση βεβαιώσεων σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, το Υπουργείο Παιδείας προώθησε, στις Π.Δ.Ε., Δ.Δ.Ε., Δ.Π.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ. και Σχολικές μονάδες της χώρας, εκ νέου τον Πίνακα που αφορά στις Πιστοποιημένες Μονάδες του Υπ.Υγείας για τον ίδιο σκοπό.

Το έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ένταξη στις Πιστοποιημένες Ιατροπαιδαγωγικές Υπηρεσίες του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Αττικής «Μιχαλήνειο»

Ο Πίνακας με τα πιστοποιημένα Ιατροπαδαγωγικά Κέντρα 2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση