Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων: Δηλώσεις υποψηφίων από Δευτέρα 06 έως και την Πέμπτη 09.09.2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων: Δηλώσεις υποψηφίων από Δευτέρα 06 έως και την Πέμπτη 09.09.2021-Οι υποψήφιοι θα συνδέονται στην εφαρμογή εισάγοντας το email τους και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησαν για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης πιστοποίησης.

Πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων

Από τη Δευτέρα 06-09-2021 (Ώρα: 09:00) έως και την Πέμπτη 09-09-2021 (Ώρα:23.59) οι υποψήφιοι εκπαιδευτές ενηλίκων μπορούν να δηλώνουν το εξεταστικό κέντρο (booking) και την ημερομηνία εξέτασης που προτιμούν, ηλεκτρονικά στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στον σύνδεσμο: https://trainersexams.eoppep.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ
Οι υποψήφιοι

θα συνδέονται στην εφαρμογή εισάγοντας το email τους και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησαν για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης πιστοποίησης. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασης, θα επιλέγουν «ξέχασα τον κωδικό μου».

Αναλυτικές οδηγίες για την είσοδο και την πλοήγηση στην εφαρμογή δείτε ΕΔΩ

Παρακαλούμε θερμά τους υποψηφίους

να δηλώνουν Εξεταστικό Κέντρο σύμφωνα με την εγγύτητα στον τόπο διαμονής τους, καθώς η κατανομή των διαθέσιμων αιθουσών από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχει γίνει σύμφωνα με αυτή την παράμετρο.

Στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων

ανά εξεταστικό κέντρο ή ανά ημερομηνία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο εξεταστικό κέντρο στο οποίο υπάρχει διαθεσιμότητα αιθουσών. Μετά τη λήξη της παραπάνω διαδικασίας κανένας υποψήφιος εκπαιδευτής ενηλίκων δε θα μπορεί να προβεί σε δήλωση εξεταστικού κέντρου και ως εκ τούτου δε θα συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία δήλωσης εξεταστικού κέντρου θα λάβετε Αυτοματοποιημένο Επιβεβαιωτικό email.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Παρακαλούμε τους υποψηφίους να βεβαιωθούν ότι το έχουν λάβει ελέγχοντας και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία τους (spam). Σε αντίθετη περίπτωση να επικοινωνούν με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ο Οργανισμός διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της δηλωθείσας επιθυμητής ημερομηνίας εξέτασης ή και μετακίνησης του υποψηφίου από το αρχικά δηλωθέν Εξεταστικό Κέντρο σε άλλο, προκειμένου να συγκροτηθούν με αρτιότητα τμήματα υποψηφίων ή και για λόγους ανωτέρας βίας. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε ΜΟΝΟ κατά τις ώρες 12:00-15:00 ΚΑΙ ΜΟΝΟ στα τηλέφωνα:

210.270.9032, 210.270.9093, 210.270.9005, 210.270.9051

Ή εναλλακτικά εφόσον δεν εξυπηρετηθείτε τηλεφωνικά, μπορείτε να στέλνετε e-mail στο exetasis_ekpedefton@eoppep.gr

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δείτε επίσης

Παράταση θητείας Διευθυντών ΔΙΕΚ: Μέχρι την πλήρωση των θέσεων | Απόφαση
Ομάδες αυξημένου κινδύνου-νέο ΦΕΚ: Τι ισχύει για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που ανήκουν στις ομάδες αυτές
Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής μαθητών-εκπαιδευτικών: Επιτρέπεται η υλοποίησή τους
ΦΕΚ: Νέο Πρωτόκολλο κορονοϊού στις σχολικές μονάδες-Αρχές Διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

Πριν φύγετε

 ΦΕΚ: Πιλοτική Εφαρμογή Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση