Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πιστώσεις Πρωτοβάθμιας ΖΕΠ: Θα διατεθούν στη Β Φάση-Ανακοίνωση ΠΑΣΑΔ για μη καταγραφή όλης της αλήθειας προς χάριν των “κλικ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πιστώσεις Πρωτοβάθμιας ΖΕΠ: Θα διατεθούν στη Β Φάση-Ανακοίνωση ΠΑΣΑΔ για μη καταγραφή ολόκληρης της αλήθειας προς χάριν των “κλικ”.

Πιστώσεις Πρωτοβάθμιας ΖΕΠ

Κανονικά θα διατεθούν αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ημερομηνία κατά την οποία θα “τρέξει” το σύστημα για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στα πλαίσια της Β Φάσης προσλήψεων, οι 950 πιστώσεις της Πρωτοβάθμιας για το πρόγραμμα ΖΕΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Ο ΠΑΣΑΔ προέβη σε αυτή την ανακοίνωση αντικρούοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, η οποία αναφέρει πως το πρόγραμμα ΖΕΠ δεν θα περιλαμβάνεται στη Β’ φάση προσλήψεων, ενώ η πραγματικότητα είναι πως δεν θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΖΕΠ που αφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης. Μάλιστα ο ΠΑΣΑΔ κάνει λόγο για μη καταγραφή ολόκληρης της αλήθειας, “η οποία για χάρη των κλικς αποφεύγεται τεχνηέντως” και για “ντροπή κάποιοι να παίζουν με την αγωνία τους για λόγους επισκεψιμότητας και δημοτικότητας της εκάστοτε ιστοσελίδας”.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως στη Β Φάση προσλήψεων θα έχουμε διάθεση πιστώσεων και για προσλήψεις 48 Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ30 σε Τάξεις Υποδοχής (ΤΥ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ

Από χθες διαβάζουμε σε γνωστή ιστοσελίδα ότι το πρόγραμμα ΖΕΠ δεν θα περιλαμβάνεται στη Β’ φάση προσλήψεων που θα τρέξει (εκτός απροόπτου) αύριο. Πράγματι, η μισή αλήθεια είναι αυτή.

Ολόκληρη η αλήθεια, η οποία για χάρη των κλικς αποφεύγεται τεχνηέντως να καταγραφεί, είναι ότι η αυριανή φάση δεν θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΖΕΠ που αφορά στη Δευτεροβάθμια. Αντιθέτως, οι 950 πιστώσεις της Πρωτοβάθμιας θα διατεθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μιας και έχουν ήδη εγκριθεί και έχουν συμπεριληφθεί σε ΦΕΚ. Υπάρχουν συνάδελφοι που αγωνιούν για πότε θα προσληφθούν στα σχολεία.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ κάποιοι να παίζουν με την αγωνία τους για λόγους επισκεψιμότητας και δημοτικότητας της εκάστοτε ιστοσελίδας.

ΠΑΣΑΔ

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: Δυνατότητα αφαίρεσης περιοχών από σήμερα-Τρίτη 03.10 η Β Φάση-Τρίτη 10.10 ανάληψη υπηρεσίας 

Οι Οδηγοί των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ με κατευθύνσεις-Υποδείγματα Συμβάσεων-Δελτίο Απογραφής αναπληρωτή-Λογότυπα κ.α. 

Δείτε ακόμη

Καθηκοντολόγια εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Σχολεία-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ-Παράλληλη-Τ.Ε-Δ/ντων-Συμβ. Εκπ/σης-Συλλ. διδ/ντων

Μισθοδοσία μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ: Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις 

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία

Οδηγός νέου αναπληρωτή: Γενικές οδηγίες-Πριν και μετά την πρόσληψη-Προς την απόλυση 

Νεοδιόριστοι 2023-24: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι διορίζονται-Της Γ. Μπουλμέτη και του Β. Βούγια 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση