Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πληρωμή αναπληρωτών ΕΣΠΑ έως Μ. Πέμπτη 25/04/2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πληρωμή αναπληρωτών ΕΣΠΑ έως Μ. Πέμπτη 25/04/2019, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Γ. Γραμματέα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Γιάννη Κυργιόπουλο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Γ. Γραμματέα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Γιάννη Κυργιόπουλο, μέχρι αύριο Μ.Πέμπτη 25 Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή όλων των προγραμμάτων για τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ.

Η Ενημέρωση

Μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας και σύμφωνα με την ενημέρωσή τους από το Υπουργείο μέχρι αύριο Μ.Πέμπτη 25 Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή όλων των προγραμμάτων για τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ.

Δείτε επίσης

27.567 οι υποψήφιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΕΑΕ – ΕΕΠ – ΕΒΠ που διαχειρίσθηκε το ΑΣΕΠ ΤΟ 2018-19 – 41.500 υπολογίζονται για τους μόνιμους διορισμούς
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση