Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πληροφορική Γυμνασίου: Η Ομάδα Εργασίας για την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πληροφορική Γυμνασίου: Η Ομάδα Εργασίας για την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου – Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής «Μαζί για την Εκπαίδευση».

Πληροφορική Γυμνασίου

«Μαζί για την Εκπαίδευση» – Η πρώτη Ομάδα Εργασίας από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών με σκοπό την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής «Μαζί για την Εκπαίδευση», ανακοινώνεται η συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας που αναλαμβάνει την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΙΕΠ

Για το σκοπό αξιοποιούνται 20 Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Πληροφορικής από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών. Επικεφαλής αυτής της Ομάδας Εργασίας αναλαμβάνει ο κ. Νεκτάριος Κοζύρης, Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η δέσμευση του ΙΕΠ

Με την πρώτη αυτή Ομάδα Εργασίας σηματοδοτείται η δέσμευση του ΙΕΠ για επιστροφή στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία ένα συλλογικό έργο που προέρχεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και επιχειρεί να συνδράμει σε μια ακόμα υψηλότερη ποιοτικά εκπαίδευση για τα παιδιά.

Η Ομάδα Εργασίας

Για τη συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας αξιοποιούνται εγγεγραμμένοι/-ες στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών της πρωτοβουλίας «Μαζί για την Εκπαίδευση» και πιο συγκεκριμένα οι ακόλουθοι/- ες Σύμβουλοι Εκπαίδευσης ΠΕ86:

1. Αθανασάκου Πηνελόπη

2. Αλεξούδα Γεωργία

3. Βολονάκης Παντελής

4. Βραχνός Ευριπίδης

5. Γώγουλος Γεώργιος

6. Διαμαντής Ευστράτιος

7. Ευαγγελινός Αιμιλιανός

8. Ζάχος Γεώργιος

9. Ζέρβας Κωνσταντίνος

10. Κοκκόρη Αθηνά

11. Κολεγά Ευαγγελία

12. Μακράκη Ευαγγελία

13. Μαραγκός Κωνσταντίνος

14. Μαρίτσας Αντώνιος

15. Μαστοροδήμος Δημήτριος

16. Μπαμπαλώνα Ελένη

17. Παντελοπούλου Σταυρούλα

18. Παπαδάκης Σπυρίδων

19. Συμεωνίδης Συμεών

20. Τζελέπη Σοφία

Ο επικεφαλής

Επικεφαλής της εν λόγω Ομάδας Εργασίας ορίζεται ο Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κος Νεκτάριος Κοζύρης, ως άμισθος εμπειρογνώμονας του Ι.Ε.Π..

Η Συντονίστρια εκ μέρους του ΙΕΠ

Συντονίστρια εκ μέρους του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, και μέχρι τη συμμετοχή στην εν λόγω Ομάδα Εργασίας Συμβούλου του Ι.Ε.Π. με συναφή ειδικότητα, ορίζεται η κα Γεωργία Τραμπίδου, Συντονίστρια της Επιστημονικής Μονάδας Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Μαθηματικών και Τεχνών (STEM/STEAM)».

Δείτε επίσης

Ιδρυση νέων Πρότυπων και Πειραματικών και χαρακτηρισμός σχολείων ως τέτοιων | ΦΕΚ 

Βεβαίωση φοίτησης μαθητή ηλεκτρονικά: Kαθορίστηκαν τα ειδικότερα ζητήματα λειτουργίας της εφαρμογής 

Αιτήσεις για Β1 Επίπεδο ΤΠΕ: 29.01 έως 08.02 Α Φάση – 12 έως 16.02.2024 Β Φάση 

Οδηγίες αξιολόγησης προσωπικού ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ και για το πεδίο Α2 των σχολ. μονάδων και για το Α των ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ

Υπουργείο Παιδείας: Δεν αναφέρεται στη νομοθεσία η δυνατότητα βελτίωσης θέσης ή αμοιβαίας μετακίνησης αναπληρωτών 

Ειδικά σχολεία Κρήτης: Τι είπε ο Αν. Υπ. Εσωτερικών για τις ελλείψεις στις κτηριακές υποδομές

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση