“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Εκλογές: Πρόσκληση για τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 Ι Αίτηση υποψηφιοτήτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Εκλογές: Πρόσκληση στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 Ι Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Εκλογές: Πρόσκληση για τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 Ι Αίτηση υποψηφιοτήτων

ΑΘΗΝΑ, 09/06/2019

Αρ. Πρωτ.:  89

 

                                                                                ΠΡΟΣ -Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ»

Αγαπητοί συνάδερφοι

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μετά από ομόφωνη απόφασή του, όρισε ως οριστική ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων των συλλογών-μελών της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το κεφάλαιο Ε, άρθρα 31 και 32 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, τη Δευτέρα 1/7/2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Αθηνών στο Θησείο (Αγίων Ασωμάτων 16-20 & Διπύλου).

Δείτε:

Οργανικά Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ ανά ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ 2019

 Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης αφορούν:

α) Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.,

β) Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού,

γ) Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Ελεγκτική Επιτροπή,

δ) Προγραμματισμός Δράσης για το επόμενο έτος (προτάσεις για συζήτηση και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση),

ε) Απολογισμός Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.,

στ) Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι εκ των συναδέρφων-αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και για την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση υποψηφιότητας και να την αποστείλουν  μέχρι και  την Πέμπτη 27 Ιουνίου ηλεκτρονικά στο email της Ομοσπονδίας  poseepea@yahoo.gr.

Δείτε:

Εγκύκλιος Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2019

Έως τη Δευτέρα 17 Ιουνίου κρίνεται απαραίτητο να σταλούν στην Ομοσπονδία οι προτάσεις σας για τη διαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης. Επιπλέον, κρίνεται απαραίτητο μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου να αποσταλούν κατάλογοι με τα ταμειακά ενήμερα μέλη σας, με τους αντιπροσώπους που έχουν εκλεγεί καθώς και με τους καταλόγους των ψηφισάντων στην τελευταία Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήσατε. Τέλος είναι απαραίτητο πριν τη εκλογοαπολογιστική συνέλευση ή την ημέρα της συνέλευσης να τακτοποιήσετε ή να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προς την Ομοσπονδία.

Παρακαλούμε θερμά τους Περιφερειακούς Συλλόγους να ενημερώσουν εγκαίρως τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους προκειμένου να παρευρεθούν στη Συνέλευση.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως προβλέπει το Καταστατικό (Άρθρο 35 α), δικαίωμα συμμετοχής, ψήφου και λόγου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων-Μελών και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

 Η Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Πίνακες και διορισμοί: Από εδώ και πέρα τι; | Ανάλυση του especial.gr

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση