Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΟΣΕΕΠΕΑ για διοριστέους ΕΕΠ και ΕΒΠ: Ανακοίνωση για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΟΣΕΕΠΕΑ για διοριστέους ΕΕΠ και ΕΒΠ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ για διοριστέους

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείαςκαι Θρησκευμάτων αναφορικά με την καθυστέρηση ανακοίνωσης των διοριστέων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Δείτε την Ανακοίνωση

ΑΘΗΝΑ, 4/2/2020

Αρ. Πρωτ.: 7

ΠΡΟΣ

 – Την Υπουργό Παιδείας κα. Ν. Κεραμέως

-Την Υφυπουργό Παιδείαςκα. Σ. Ζαχαράκη

ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για τη μη  ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των διορισθέντων

Αξιότιμες,

κυρία Υπουργέ,

κυρία Υφυπουργέ,

 Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ, σε αίτημα της, στις 27/1/2020, είχε ζητήσει από την πολιτική ηγεσία την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  των πινάκων διορισμών των μελών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π., βάσει της σειράς κατάταξής τους στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες, καθώς και των δηλωθεισών προτιμήσεων μετά την ολοκλήρωσή τους από το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου.

Παρόλο που το αίτημά μας φάνηκε αρχικά να έχει  θετική ανταπόκριση, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ οι πίνακες είναι έτοιμοι από τις 31/1/2020.

Εύλογα είναι τα ερωτήματα των συναδέλφων μας που ανήκουν στους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε σχέση με την απαξίωση του υπουργείου για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα το οποίο φαίνεται ότι μπορεί να εκμεταλλεύονται κάποιοι ψηφοθηρικά.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα και απαιτούμε:
  • Να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα των διορισθέντων προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και να μη διαρρεύσουν σε γραφεία βουλευτών ή με κάθε άλλο τρόπο.
  • Να κατανοήσετε ότι το ζήτημα των αποτελεσμάτων είναι μείζονος σημασίας για τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ που εδώ και 16 χρόνια στηρίζουν την Ειδική Εκπαίδευση ως αναπληρωτές.
  • Να κατανοήσετε την αγωνία των μελών μας και των οικογενειών τους και να θέσετε στις άμεσες προτεραιότητες την υπογραφή των πινάκων και την ανακοίνωση τους.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Δείτε σχετικά

Χρονοδιάγραμμα διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Διαδικασία τοποθέτησης – Μετατάξεις – Μεταθέσεις
Νεοδιοριζόμενοι: Πως θα τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ & ΕΒΠ
Νόμος 4653/2020: ΕΑΑΕ-Πανεπιστήμια-Κολέγια-Κυρώσεις και τοποθετήσεις διορισμών, κ.α | ΦΕΚ
Κατανομή 4500 θέσεων Ειδικής Αγωγής: 1.817 Α/θμια – 1.642 Β/θμια – 1.041 ΕΕΠ-ΕΒ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση