Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παράβολο: Το taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παράβολο: Το taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ. Ενημερωτικό Σημείωμα.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παράβολο: Το taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ

Το γεγονός ότι το ίδιο το πληροφοριακό σύστημα του taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά, αφού ενημέρωνε οτι ο χρόνος πληρωμής του παραβόλου ήταν 1,5 μήνας, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη από το ΑΣΕΠ, όπως μας ενημερώνει με σημερινή της Ανακοίνωση η ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Συγκεκριμένα η ΠΟΣΕΕΠΕΑ επικοινώνησε με τη Γενική Διευθύντρια του ΑΣΕΠ κα Στάγκα και για μια ακόμη φορά επισήμανε τη θέση της για άμεση λύση του προβλήματος της  καθυστερημένης ολοκλήρωσης της πληρωμής του παραβόλου.

Ως γνωστόν θέση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι να μην υπάρξει ούτε ένας συνάδελφος που θα απορριφθεί από τους πίνακες.

Τι είπε το ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ δια της Γενικής Διευθύντριας του κας Στάγκα ενημέρωσε ότι το στοιχείο της παραπλανητικής πληροφόρησης του taxisnet, θα ληφθεί υπόψη από το Α.Σ.Ε.Π. και ότι θα παρθεί από την αρμόδια Επιτροπή, που θα συσταθεί, μια συνολική απόφαση επί του θέματος.

Συνεχίζεται η καταγραφή

Να υπενθυμίσουμε πως η διαδικασία καταγραφής των  μελών ΕΕΠ & ΕΒΠ που ολοκλήρωσαν εκπρόθεσμα τη διαδικασία πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου  πραγματοποιείται κανονικά από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ήδη έχει ετοιμαστεί από την Ομοσπονδία αναλυτικός πίνακας.

Σε όλους έχει σταλεί σχετικό απαντητικό μήνυμα στα e-mail τους κάτι που σημαίνει ότι έχει καταγραφεί το αίτημά τους και δε χρειάζεται να το στείλουν εκ νέου.

Οσοι αντιμετωπίζουν ανάλογο ζήτημα, επισημαίνει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  παρακαλούνται  να το κοινοποιήσουν άμεσα στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr).

Δείτε το Ενημερωτικό της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. συνεχίζοντας την επικοινωνία της με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς για το σημαντικό ζήτημα που έχει ανακύψει με την καθυστερημένη ολοκλήρωση της πληρωμής του παραβόλου, ενημερώνει τα μέλη της ότι μετά από τη σημερινή επικοινωνία που είχε με τη Γενική Διευθύντρια του ΑΣΕΠ κα Στάγκα για μια ακόμη φορά επισήμανε τη θέση της για άμεση λύση του προβλήματος, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας συνάδελφος που θα απορριφθεί από τους πίνακες.

Τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το ίδιο το πληροφοριακό σύστημα του taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά, αφού ενημέρωνε οτι ο χρόνος πληρωμής του παραβόλου ήταν 1,5 μήνας. Η κα Στάγκα μας ενημέρωσε ότι το στοιχείο αυτό θα ληφθεί υπόψη από το Α.Σ.Ε.Π. και ότι θα παρθεί από την αρμόδια Επιτροπή, που θα συσταθεί, μια συνολική απόφαση επί του θέματος.

Από την πλευρά μας συνεχίζουμε τις επικοινωνίες και πιέσεις τόσο προς το Α.Σ.Ε.Π. όσο και προς το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ώστε να πετύχουμε την τελική θετική έκβαση.

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την καταγραφή των εκπροθέσμων παραβόλου ΑΣΕΠ

Eξαίρεση Προκηρύξεων: Η Επιτροπή του ΣτΕ ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση