Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ζητά προτάσεις για εργαλεία αξιολόγησης για κάθε ειδικότητα ΕΕΠ στα ΚΕΣΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά από τα ΔΣ των Περιφερειακών Συλλόγων, προτάσεις για τα εργαλεία αξιολόγησης που είναι απαραίτητα για την κάθε ειδικότητα του ΕΕΠ που παρέχει υπηρεσίες στα ΚΕΣΥ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,

τηλ.: 6972056448

e-mail: poseepea@yahoo.gr

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

 

ΑΘΗΝΑ, 04/04/2019

Αρ. Πρωτ.: 54

                                                                                                                      ΠΡΟΣ

-Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ Κ.Ε.Σ.Υ. (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ)»

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Κατά τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κου Παπαευθυμίου και των αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.  Βούγια Β. και Μπουλμέτη Γ.  με τον Δ/ντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κο Κασσιανό, τέθηκε από την πλευρά του  η αναγκαιότητα της  κατάθεσης από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. άμεσης πρότασης που θα αφορά τα εργαλεία αξιολόγησης που είναι απαραίτητα για την κάθε ειδικότητα του Ε.Ε.Π. που παρέχει υπηρεσίες στα Κ.Ε.Σ.Υ. (πλην των Ψυχολόγων που έχουν ήδη προσδιοριστεί).

Τα εργαλεία που θα προταθούν θα πρέπει να τα συνοδεύει και αιτιολογημένη έκθεση που θα υποστηρίζει βασικά στοιχεία όπως την εγκυρότητά τους, την ευκολία απόκτησής τους καθώς και τη χρησιμότητά τους.

Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να ενταχθούν στο ίδιο έργο με τα ψυχομετρικά εργαλεία των Ψυχολόγων.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκειμένου να ανταποκριθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά, ζητά από τα Δ.Σ. των Περιφερειακών Συλλόγων, μέσα από ταχεία διαδικασία συνεργασίας με εκπροσώπους από κάθε ειδικότητα, να μας αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου τις προτάσεις τους στο email της Ομοσπονδίας poseepea@yahoo.gr

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στη συνέχεια θα πρέπει να τις επεξεργαστεί και να τις αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των Περιφερειακών Συλλόγων.

Με εκτίμηση

                                                                 Το Δ.Σ.

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση