Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ποσοστά απορριπτέων 2ΕΑ/2022 και 1ΕΑ/2022 στους Προσωρινούς Πίνακες ΑΣΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποσοστά απορριπτέων 2ΕΑ/2022 και 1ΕΑ/2022 στους Προσωρινούς Πίνακες ΑΣΕΠ – Πίνακας του Βασίλη Χριστινάκη, Μαθηματικού, Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Χριστινάκη, Μαθηματικό, Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου, ο οποίος κοινοποίησε τον ακόλουθο πίνακα, τα ποσοστά απορριπτέων της Προκήρυξης 2ΕΑ/2022 των μελών  ΕΕΠ στους Προσωρινούς Πίνακες οι οποίοι κοινοποιήθηκαν από το ΑΣΕΠ σήμερα Τρίτη 26.07.2022, είναι καλύτερα σε σχέση με την Προκήρυξη 1ΕΑ/2022 των μελών ΕΒΠ.

Ξεχωρίζει με διαφορά η “ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΟΥ” ως λόγος απόρριψης και ακολουθούν σε απόσταση η “ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ” και “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΠΣΥΔ”.

Οπως επισημαίνει ο Βασίλης Χριστινάκης

“Για να βρεις τον εαυτό σου στους απορριπτέους πας στο www.asep.gr Ηλεκτρονικές υπηρεσίες Αίτηση – Σύνδεσή με taxis- Επιλέγεις την αίτηση – Πατάς το κουμπί Προβολή. Εμφανίζει την αίτηση που έκανες και εκεί πάνω έχει τον “Αριθμός Μητρώου Υποψηφίου” αυτός είναι που θες για να δεις εάν είσαι απορριπτέος”.

Ακολουθεί ο Πίνακας με τα ποσοστά των απορριπτέων της 2ΕΑ/2022

Οι ΠΕ21 που απορρίφθηκαν για έλλειψη τίτλου να τσεκάρουν την εικόνα παρακάτω να δουν σε ποιο κωδικό τίτλου ανήκουν και μετά να δουν την αίτηση στον ΑΣΕΠ τι δήλωσαν.

Προσωρινοί Πίνακες ΕΕΠ 2022

Σήμερα εκδόθηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 24/21-4-2022 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 27/3-5-2022)για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε

Προσωρινοί Πίνακες ΕΕΠ 2022-2ΕΑ: Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ 

Ποσοστά απορριπτέων 1ΕΑ/2022

Σύμφωνα με τον Βασίλη Χριστινάκη, ο οποίος κοινοποίησε τον ακόλουθο πίνακα, στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι το πρόβλημα με το παράβολο έχει ελαχιστοποιηθεί, στα αρνητικά η έλλειψη τίτλου που κυριαρχεί και το ποσοστό των απορριπτέων.

Δείτε επίσης

Νέα ορθή επανάληψη Προσωρινού Πίνακα ΕΒΠ από το ΑΣΕΠ: Ενστάσεις από 21.07 έως 02.08.2022 

Δείτε ακόμη

Αιτήσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ για διορισμό: Από Δευτέρα 25 έως Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | Η Πρόσκληση 

Νεοδιόριστοι: Δικαιολογητικά-διαδικασία Ορκωμοσίας, ανάληψης υπηρεσίας, τοποθέτησης-επιλογή ασφαλιστικού φορέα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση