Ποσοστά ικανοποίησης αποσπάσεων δευτεροβάθμιας: Πιθανά αύριο η απόφαση με τα ονόματα των αποσπασθέντων εκπαιδευτικών – Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο.
Ποσοστά ικανοποίησης αποσπάσεων δευτεροβάθμιας
Τα ποσοστά ικανοποίησης των αιτήσεων Απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, σε ΣΜΕΑΕ, σε ΚΕΔΑΣΥ και σε σχολεία Τυφλών-Κωφών κοινοποίησε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ με κύριο θέμα τις Αποσπάσεις, ο Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρής Κατσωνόπουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων.
Σύμφωνα με τον Αιρετό τα ονόματα των εκπαιδευτικών που αποσπώνται από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ, σχολεία κωφών-τυφλών, μουσικά, καλλιτεχνικά σχολεία, πρόκειται να ανακοινωθούν, με κάθε επιφύλαξη, αύριο Παρασκευή, μετά τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.
UPDATE
Ακολουθεί το ενημερωτικό του Αιρετού
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
Ποσοστά ικανοποίησης των αιτήσεων απόσπασης 92,5% από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ 74,3% σε ΣΜΕΑΕ, 51,8% σε ΚΕΔΑΣΥ, 26,3% ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝ-ΚΩΦΩΝ
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ με κύριο θέμα τις αποσπάσεις. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που αποσπώνται από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ, σχολεία κωφών-τυφλών, μουσικά, καλλιτεχνικά σχολεία, πρόκειται να ανακοινωθούν, με κάθε επιφύλαξη, αύριο Παρασκευή, μετά τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.
Σύμφωνα με τις καταστάσεις που εξέτασε και υπέγραψε το ΚΥΣΔΕ, αποσπώνται 1608 εκπαιδευτικοί από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε σύνολο 1738 αιτήσεων), συν 530 κατά προτεραιότητα, 66 νεοδιόριστοι κατά προτεραιότητα και 59 κατ΄εξαίρεση.
Επίσης αποσπώνται 56 εκπαιδευτικοί σε ΚΕΔΑΣΥ (4 κατά προτεραιότητα και 2 κατ΄εξαίρεση σε σύνολο 210 αιτήσεων), 5 σε σχολεία τυφλών-κωφών (σε σύνολο 19 αιτήσεων), 156 σε ΣΜΕΑΕ (σε σύνολο 210 αιτήσεων), συν 52 κατά προτεραιότητα, 6 νεοδιόριστοι και 20 κατ΄ εξαίρεση. Στα Καλλιτεχνικά αποσπώνται 19 εκπαιδευτικοί σε μουσικά 105 εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας και 68 εκπαιδευτικοί μουσικής παιδείας. Για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα υπάρξει αναλυτικό ενημερωτικό.
Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αθήνα 20/7/2023
Θοδωρής Κατσωνόπουλος
Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ, εκλεγμένος με τις Συνεργαζόμενος Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝ.Ε.Κ.)
Δείτε επίσης
Ειδική αγωγή-διορισμοί 2023: Τέλος εβδομάδας οι Προσκλήσεις για εκπ/κούς-ΕΕΠ για δήλωση περιοχών
Πιερρακάκης-ειδική αγωγή: Αναμόρφωση πλαισίου-Ποιοτική αναβάθμιση και αξιοποίηση της Παράλληλης
ΑΔΕΔΥ-νέο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων: Ανθρακες ο «θησαυρός»
Βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στο Υπουργείο Παιδείας: Ενιαία αντιμετώπιση προσχολικής αγωγής
Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Τι απάντησε στη Βουλή η Υφυπ. Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/pososta-ikanopoiisis-apospasewn-deyterovathmias-pithana-avrio-h-apofasi-me-ta-onomata/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.