Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΟΣΥΠ-συνάντηση με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘΑ: θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα της Διοίκησης της Εκπ/σης και των υπαλλήλων της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
ΠΟΣΥΠ-συνάντηση με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘΑ: θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης και των υπαλλήλων της – Ανακοίνωση.
ΠΟΣΥΠ-συνάντηση με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘΑ
Για την προγραμματισμένη συνάντηση της με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 13:30, ενημερώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ).
Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης και των υπαλλήλων της και η ΠΟΣΥΠ θα απαιτήσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου και των εργαζομένων του.
Ακολουθεί η Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ)
ΠΟΣΥΠ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 13:30 μ.μ., το ΔΣ της ΠΟΣΥΠ θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, για όλα τα ζητήματα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης και των υπαλλήλων της.
Στην συνάντηση μας θα παρευρεθούν οι Υφυπουργοί κ. Μακρή και Λυτρίβη, καθώς και ο Γ. Γραμματέας κ. Κατσαρός.
Ευελπιστούμε σε έναν ειλικρινή και εποικοδομιτικο διάλογο, διότι πλέον η ΠΟΣΥΠ θα απαιτήσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου μας και των εργαζομένων του.
Για το ΔΣ της ΠΟΣΥΠ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σάββας Φωτιάδης
Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση