Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πότε θα βγουν οι Προκηρύξεις για διορισμούς ;: Τι απαντά η Υφ. Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Πότε θα βγουν οι Προκηρύξεις για διορισμούς εκπαιδευτικών;…Ρωτάει η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη στη συνέντευξη με την Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη.

Πότε θα βγουν οι Προκηρύξεις για διορισμούς εκπαιδευτικών;…

Ρωτάει η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη στο Κανάλι της Βουλής.

“Μ αυτό το θέμα προχωράμε σταθερά. Περιμένουμε από το ΑΣΕΠ  να ολοκληρωθούν.

Μας έχουν γίνει κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε.

Ξεκινάμε με τις 4.500 προσλήψεις για την Ειδική Αγωγή.

Επίσης με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου θέλουμε και ευελπιστούμε μέχρι το καλοκαίρι να βγει και η προκήρυξη και για τις άλλες 10.500 θέσεις για τη Γενική Αγωγή.

Οι προσλήψεις για την Ειδική Αγωγή θα γίνουν μέσα στο 2019 γιατί έχουν προϋπολογιστεί στον κρατικό προϋπολογισμό.”.

απαντά η Υφυπουργός Παιδείας.

Από το 17 λεπτό.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση