Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες γενικής εκπ/σης και οριστικούς των προκηρύξεων 2ΕΑ/4ΕΑ/5ΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες γενικής εκπαίδευσης και οριστικούς των προκηρύξεων 2ΕΑ/4ΕΑ/5ΕΑ – “Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι για να ανοίξουν έγκαιρα τα σχολεία, πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας τον Αύγουστο”.

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες γενικής και 2ΕΑ/4ΕΑ/5ΕΑ

Σε ένα σχολιασμό προέβη ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου με αφορμή την σημερινή κοινοποίηση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) των τελικών αξιολογικών πινάκων κατάταξης (Β΄ και επικουρικός Ε.Α.Ε.) καθώς και του πίνακα απορριπτέων της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/18.4.2022/τ.ΑΣΕΠ), για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ αναφέρθηκε και στην πορεία των διαδικασιών της Προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), αλλά και των 4ΕΑ και 5ΕΑ και στους αναμενόμενους προσωρινούς πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης.

Τι είπε ο κος Παπαϊωάννου

Αναρτήθηκαν σήμερα οι τελικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών της 3ΕΑ/2022 που ήταν η μεγαλύτερη προκήρυξη της ειδικής αγωγής: 57.576 εκπαιδευτικοί, 4.021 ενστάσεις, 9.669 απόλυτα ισοβαθμούντες υποψήφιοι!

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η εξέταση των ενστάσεων για την 2ΕΑ/2022 (15.712 εκπαιδευτικοί, 1.584 ενστάσεις) και των μικρότερων 4ΕΑ και 5ΕΑ.

Θα ακολουθήσουν κληρώσεις για τις ισοβαθμίες και δημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων τον Ιούλιο .

Για τη Γενική Εκπαίδευση (150.000 εκπαιδευτικοί) θα (ξανα)αρχίσουμε την εργασία μας όταν ολοκληρωθεί η εργασία των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν μπορεί να γίνει από πλευράς μας εκτίμηση για τον χρόνο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων πριν μας αποσταλούν τα γραμμογραφημένα αρχεία με τα στοιχεία των υποψηφίων.

Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι για να ανοίξουν έγκαιρα τα σχολεία, πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας τον Αύγουστο.

Δείτε

Οριστικοί πίνακες 3ΕΑ/2022: Κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ 

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022: Eχουν αφαιρεθεί όσοι εκπαιδευτικοί διορίστηκαν 

Τι είναι η αίτηση θεραπείας κατά των οριστικών πινάκων ΑΣΕΠ-Εως πότε μπορεί να κατατεθεί και με ποια διαδικασία 

Δείτε επίσης

Διορισμοί ειδικής αγωγής 2023: Εκπ/κοί-ΕΕΠ μαζί, μετά τους ορ. πίνακες 2ΕΑ/2022 

Προσωρινοί πίνακες 3ΕΑ/2022 

Προσωρινοί Πίνακες 2ΕΑ/2022 ΕΕΠ

Προσωρινοί Πίνακες 2ΕΑ/2022 ΕΕΠ: Εύχρηστο αρχείο με τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα 

Πριν φύγετε

Διορισμοί και οριστικοί πίνακες ΑΣΕΠ 3ΕΑ και 2ΕΑ/2022: Το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας σε γενική και ΕΑΕ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση