Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προετοιμασία ανοίγματος σχολείων: Τηλεδιάσκεψη Δ/ντών-τεστ covid εκπ/κών Παρασκευή 29.01-Εγγραφο ΔΔΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προετοιμασία ανοίγματος σχολείων: Τηλεδιάσκεψη με Δ/ντές-τεστ covid εκπαιδευτικών Παρασκευή 29.01.2021-Εγγραφο ΔΔΕ Μεσσηνίας.

Προετοιμασία ανοίγματος σχολείων

Σε τηλεδιάσκεψη καλεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, με σκοπό την παροχή οδηγιών αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.

Παράλληλα η ΔΔΕ Μεσσηνίας παρακαλεί τους Διευθυντές όπως ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους ότι διενεργούνται Test Covid-19 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08.30 έως 15.00, καθώς και στα περιφερειακά Κέντρα Υγείας του Νομού.

Τέλος επισημαίνει πως καλό θα ήταν, για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί να υποβληθούν σε Test την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, 3 ημέρες πριν την έναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου της ΔΔΕ Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων προγραμματίζεται τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων την Πέμπτη 28/01/2021 και ώρες 10.00 έως 12.00, προκειμένου να δοθούν σχετικές οδηγίες.

Ο σύνδεσμος θα σας σταλεί την Τετάρτη 27/01/2021 στα e-mail των σχολείων.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας ότι διενεργούνται Test Covid-19 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08.30 έως 15.00, καθώς και στα περιφερειακά Κέντρα Υγείας του Νομού.

Καλό θα ήταν, για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί να υποβληθούν σε Test την Παρασκευή 29/01/2021.

Δείτε επίσης

Σύψας: Το άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων την 01.02 αποφασίσθηκε εφόσον έχουμε καλές επιδημιολογικές εξελίξεις
Ζέττα Μακρή-πρόστιμα μαθητών: “Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές”
Ανακοινώσεις: Γυμνάσια-Λύκεια ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου-Οχι τα Λύκεια στις “κόκκινες” περιοχές
ΦΕΚ-Μέτρα προστασίας κορονοϊού-25.01 έως 01.02-Σχολεία, Πανεπιστήμια, Φροντιστήρια, Μετακινήσεις, Λειτουργία Δημοσίου
Φίλης-άνοιγμα σχολείων: Για τρίτη φορά, τα σχολεία ανοίγουν όπως έκλεισαν-Χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο

Πριν φύγετε

Διαχείριση κρούσματος-πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολείου | Νέες οδηγίες
 ΠΟΥ-σχολεία και κορονοϊός: Πότε να κλείνουν;-Είναι εστίες μόλυνσης;-Κίνδυνοι για τους εκπαιδευτικούς;
Μάσκες-κορονοϊός: Ποιες προστατεύουν από τη νέα μετάλλαξη-Τι λένε οι ειδικοί και ο ΠΟΥ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση