Τρίτη, 22 Απριλίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόγραμμα εκμάθησης Αντισφαίρισης σε μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Κωφών-Βαρηκόων Αργυρούπολης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόγραμμα εκμάθησης Αντισφαίρισης σε μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών-Βαρηκόων Αργυρούπολης από την ΕΟΑ Κωφών.

Πρόγραμμα εκμάθησης Αντισφαίρισης

Σύμφωνα με Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (ΕΟΑ) Κωφών υλοποιείται για πρώτη φορά το πρόγραμμα εκμάθησης αντισφαίρισης στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών/Βαρηκόων Αργυρούπολης.

Η εκμάθηση του αθλήματος αντισφαίρισης θα πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ) μια φορά την εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (ΕΟΑ) Κωφών

Εναρξη Προγράμματος Εκμάθησης Αντισφαίρισης σε μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών-Βαρηκόων Αργυρούπολης

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών έχοντας και τη φετινή χρονιά στο πλευρό της τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) και με αρωγό την πολύ καλή συνεργασία της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Αντισφαίρισης κ. Δαυλιάκου Σοφίας, υλοποιεί για πρώτη φορά το πρόγραμμα εκμάθησης αντισφαίρισης στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών/Βαρηκόων Αργυρούπολης.

Η εκμάθηση του αθλήματος αντισφαίρισης ξεκίνησε σήμερα και θα πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ν.Ο.Γ. μια φορά την εβδομάδα.

Στην υλοποίηση του προγράμματος τις υπηρεσίες του εθελοντικά προσφέρει και ο προπονητής τμήματος αντισφαίρισης του Α.Ν.Ο.Γ. και καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ευάγγελος Μπέκας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα και ευχόμαστε από καρδιάς καλή αρχή!

_______________________

Δείτε ακόμη

Ιδιαίτερες σεξουαλικές στιγμές παιδιών ΑμεΑ – Εσπερίδα στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου – Τετάρτη 11/12/2019
Συνέδριο για την ένταξη στην εκπαίδευση: 22 και 23/11/2019 στο ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας 
Συνέδριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής: Παρασκευή 29/11/2019 – Γαλλικό Ινστιτούτο
Πανελλήνιο Συνέδριο στην Ειδική Εκπαίδευση με Κριτές: 23-25 Απριλίου, Αγρίνιο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Συνέδριο για την επιμόρφωση των προσφύγων και μεταναστών
Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply