Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εαρινού εξαμήνου για προπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εαρινού εξαμήνου: Οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ είναι συνολικά 179. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 17/01/2022.

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εαρινού εξαμήνου

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» που χρηματοδοτείται μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους,  καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση κατά το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προθεσμία

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: Από 30/12/2021 έως και 17/01/2022 στις 14.00μμ.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Καλοκαιρινής Περιόδου που θα υλοποιηθεί μέσω του ιδιωτικού αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος θα υπάρχει νέα περίοδος αιτήσεων τον Απρίλιο.

Έναρξη πρακτικής άσκησης

Η ημερομηνία έναρξης της πρακτικής άσκησης ορίζεται από αρχές Μαρτίου μετά από συνεννόηση με το γραφείο πρακτικής άσκησης.

Θέσεις

Οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ για το Εαρινό εξάμηνο Ακαδ. Έτους 2021-2022 ανά τμήμα είναι:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης – 22 θέσεις

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών – 16 θέσεις

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – 38 θέσεις

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας – 13 θέσεις

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής – 19 θέσεις

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας – 50 θέσεις

Τμήμα Πληροφορικής – 14 θέσεις

Τμήμα Στατιστικής – 7 θέσεις

Αποτελέσματα και ενστάσεις

Μετά τη λήξη της περιόδου των αιτήσεων, θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης του εκάστοτε Τμήματος, ακολουθεί περίοδος ενστάσεων 5 εργάσιμων ημερών και στη συνέχεια αναρτώνται τα οριστικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις στον κεντρικό ιστότοπο πρακτικής άσκησης ΟΠΑ για την περίοδο των ενστάσεων. Μέχρι να αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα οι αιτήσεις των φοιτητών/τριων θα είναι σε κατάσταση αναμονής (pending).

Τα αποτελέσματα (προσωρινά και οριστικά) ανακοινώνονται στον κεντρικό ιστότοπο πρακτικής άσκησης ΟΠΑ και στους επιμέρους ιστότοπους των Τμημάτων.

Βρείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του ΟΠΑ.

Δείτε επίσης

Υποτροφίες ΙΚΥ και British Council: Mε προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφίες από τη Σλοβενική κυβέρνηση στο πλαίσιο διμερών μορφωτικών σεμιναρίων 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση