Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προγραμματίσθηκε συνάντηση ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προγραμματίσθηκε συνάντηση ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 – Τι ανέφερε η Υφυπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.

Συνάντηση ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Παιδείας

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 μίλησε η νέα Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή.

Η κα Μακρή, η οποία είναι αρμόδια θεμάτων Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ερώτηση του Δημοσιογράφου τι έχει να πει για τα λεχθέντα από τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θεόδωρου Τσούχλου περί αναβολής των μέτρων για το σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων για φέτος, απάντησε πως θα γίνει συνάντηση με την ΟΛΜΕ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Η Υφυπουργός επιφυλάχθηκε να αναφέρει κάτι επιπλέον, μη επιθυμώντας να προκαταλάβει τον διάλογο με το ΔΣ της ΟΛΜΕ, λέγοντας πως θα ενημερώσει μετά τη συνάντηση την Υπουργό ΠΑΙΘ κα Νίκη Κεραμέως για τα λεχθέντα στη συνάντηση.

Ακολούθως ανάλογα με τις προτάσεις και ανάλογα με το κυβερνητικό πρόγραμμα, θα ενημερωθούν και οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε αναλυτικά την απάντησή της Υφυπουργού

“Ζητήθηκε μια συνάντηση κατόπιν συνεννόησης και οδηγίας την οποία έδωσε η Υπουργός.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει τη Δευτέρα . Θεωρώ άκομψο να προκαταλάβω τον διάλογο μεταξύ μας κάνοντας ανακοινώσεις δημόσια.

Θα δω τους συνδικαλιστές, θα ενημερώσω την Υπουργό μου και εν συνεχεία το Υπουργείο ανάλογα με τις προτάσεις και ανάλογα με το κυβερνητικό πρόγραμμα που οφείλουμε να εφαρμόσουμε με το χρονοδιάγραμμα, θα ενημερώσουμε και τους συνδικαλιστές”.

Υπενθυμίζουμε πως η ΟΛΜΕ

στις 12 Ιανουαρίου απέστειλε επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ζητώντας άμεση συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα Ν. Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζ. Μακρή, αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης –

Δείτε τη σχετική επιστολή ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Διαβούλευση νομοσχεδίου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια-Προστασίας ΑΕΙ
Μέτρα κορονοϊού-ΦΕΚ 18-25.01.2021: Εκπαιδευτικές δομές-Λειτουργία δημοσίου-Μετακινήσεις-Λιανεμπόριο
Τεστ εκπαιδευτικών-κορονοϊός: 7 θετικά στα 5000-Εξαιρετικά καλά πήγε το άνοιγμα σχολείων-Βρεφονηπιακών

Δείτε ακόμη

Κατασκευή 17 σχολικών μονάδων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως έργο ΣΔΙΤ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση