“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Προγραμματισμένη συνάντηση ΑΣΕΠ – ΕΝΕΛΕΑ τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Προγραμματισμένη συνάντηση ΑΣΕΠ – ΕΝΕΛΕΑ, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, για θέματα Προκηρύξεων 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Προγραμματισμένη συνάντηση ΑΣΕΠ – ΕΝΕΛΕΑ, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Ενωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ), την προσεχή Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί προγραματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Συλλόγου με στελέχη του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η διευκρίνηση θεμάτων που άπτονται των Προκηρύξεων 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019, για μόνιμους διορισμούς και πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ, ΕΕΠ και ΕΒΠ, καθώς επίσης και το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας σύνταξης και ανακοίνωσης των Αξιολογικών Πινάκων.

Δείτε επίσης:

ΟΛΜΕ προς ΑΣΕΠ: Αίτημα για συνάντηση σχετικά με την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019

Εγγραφο ΑΣΕΠ προς Δικηγορικούς Συλλόγους για τις Μεταφράσεις Ξενόγλωσσων Εγγράφων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση