Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκήρυξη Α.Σ.Ε.Π. για διορισμούς στην Ειδική Αγωγή: Δεν βγαίνει αυτή την εβδομάδα, μεγάλες πιθανότητες την επόμενη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκήρυξη για διορισμούς στην Ειδική Αγωγή δεν βγαίνει από το Α.Σ.Ε.Π. αυτή την εβδομάδα – Μεγάλες πιθανότητες έχουμε να εκδοθεί  από το Α.Σ.Ε.Π. την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες συνέλεξα σήμερα, σε ένα μεταβαλλόμενο από μέρα σε μέρα τοπίο, σχετικά με την έκδοση της Προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.:

  • Προκήρυξη για διορισμούς στην Ειδική Αγωγή δεν βγαίνει από το Α.Σ.Ε.Π. αυτή την εβδομάδα.

 

  • Μεγάλες πιθανότητες έχουμε να εκδοθεί  η Προκήρυξη από το Α.Σ.Ε.Π. την επόμενη εβδομάδα.

 

  • Οι Προκηρύξεις θα είναι ξεχωριστές για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας, τους εκπαιδευτικούς  Δευτεροβάθμιας και το Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π..

 

  • Πριν την δημοσιοποίηση το Α.Σ.Ε.Π. θα αποστείλει τις Προκηρύξεις στο Υπουργείο Παιδείας  για  να λάβει γνώση του περιεχομένου.

 

  • Αυτή τη χρονική περίοδο θα εκδοθούν Προκηρύξεις από το Α.Σ.Ε.Π. μόνον για  τις 4.500 θέσεις στην Ειδική Αγωγή.

Όλα αυτά προς ενημέρωσή σας και φυσικά  με κάθε επιφύλαξη.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση