Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκήρυξη για εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ για μόνιμους διορισμούς στην ΕΑΕ – Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκήρυξη για εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ για μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. Αναμένεται σύντομα η έκδοση της Προκήρυξης σύμφωνα με ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ.

Προκήρυξη για εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 εστάλησαν από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο να λάβουν ΦΕΚ και να δημοσιευθούν οι Προκηρύξεις 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019, που αφορούν στην διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) κατηγορίας ΠΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αντίστοιχα.

Για ΦΕΚ εστάλησαν και τα τυπικά Προσόντα Ενταξης στους Αξιολογικούς Πίνακες  Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π., καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα Ε.Α.Ε. κατηγορίας ΠΕ των ως άνω Προκηρύξεων.
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, αναμένεται σύντομα και η Προκήρυξη που αφορά στους εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης

Μόνιμοι Διορισμοί: Η Απόφαση με τη μοριοδότηση προσόντων εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

Τα επτά (7) βήματα της Διαδικασίας Αιτήσεων για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Προσόντα Ενταξης στους Πίνακες ΑΣΕΠ: ΕΕΠ – ΕΒΠ – ΕΑΕ

Τα video του ΑΣΕΠ για την ορθή υποβολή της αίτησης της Προκήρυξης

Διορισμοί στην Ειδική Αγωγή: Σχέδιο με τη κατανομή των 4.500 θέσεων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση