Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκήρυξη θέσης Διευθυντή ΕΕΕΕΚ Θήβας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκήρυξη θέσης Διευθυντή ΕΕΕΕΚ Θήβας: Προσκαλούνται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας κλάδων ΠΕ01 έως ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40 και ΠΕ78 έως ΠΕ91, Δάσκαλοι, μέλη ΕΕΠ.

Προκήρυξη θέσης Διευθυντή

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Βοιωτίας προκηρύσσει την πλήρωση κενούμενης θέσης Διευθυντή/ντριας στο ΕΕΕΕΚ Θήβας.

Επ αυτού προσκαλεί

Α) Τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ01 έως και ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40 και ΠΕ78 έως και ΠΕ91, εφόσον έχουν τα νόμιμα προσόντα διορισμού και τοποθέτησης σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και έχουν συμπληρώσει διδακτική υπηρεσία τριών (3) τουλάχιστον ετών σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ΚΕ.Σ.Υ.,

Β) Τα μέλη του Ε.Ε.Π.

Γ) Τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του κλάδου Δασκάλων και

Δ) Τους εκπαιδευτικούς του Π.Δ. 323/1993 και της 172260/Ε1/17.10.2016 κοινής απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών,

εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 6 του άρθρου 22 του Ν. 4547/2018 που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 4547/2018, που είναι:

Προϋποθέσεις

•Η κατοχή του βαθμού Α’

•Η πιστοποιημένη γνώση Τ.Π.Ε. Α ́ επιπέδου, η οποία αποδεικνύεται με τη σχετική πιστοποίηση ή σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 6 του άρθρου 26 του Π.Δ. 50/2001, όπως ισχύει, για την απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ. Η γνώση Τ.Π.Ε. Α ́ επιπέδου τεκμαίρεται για τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ86.

•Η δεκαετής (10) τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπ/σης, για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του κλάδου Δασκάλων, δεκαετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία Α/θμια Εκπ/ση και για τα μέλη Ε.Ε.Π., δεκαετής εκπαιδευτική υπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ ή Κ.Ε.Σ.Υ.

•Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα τουλάχιστον οκτώ έτη σε σχολικές μονάδες (κατά τον ορισμό του εδ. η ́ της παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν. 4547/2018 δηλαδή άσκηση διδακτικών καθηκόντων σε σχολική μονάδα, καθώς και στις Δ.Υ.Ε.Π. που λειτουργούν στις μονάδες αυτές ή ως παραρτήματά τους ή σε Κ.Ε.Α. ή ΚΠΕ) στις υπηρεσίες της περίπτωσης ζ ́άσκηση διδακτικών καθηκόντων σε Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) ή Κ.Ε.Σ.Υ.:

η εκπαιδευτική ή η διδακτική υπηρεσία ή η άσκηση διδακτικών καθηκόντων, αντίστοιχα, σε αυτοτελείς Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ., ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Κ.Δ.Α.Υ., καθώς και σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.), σε προγράμματα παράλληλης στήριξης και σε προγράμματα διδασκαλίας μαθητών στο σπίτι.

•Από τα ανωτέρω οκτώ (8) έτη άσκησης διδακτικών καθηκόντων σε σχολικές μονάδες (κατά τον ορισμό του εδ. η ́ της παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν. 4547/2018) τρία (3) τουλάχιστον διδακτικά έτη θα πρέπει έχουν διανυθεί σε αντίστοιχο με την προς κάλυψη θέση τύπου σχολείων έχοντας συμπληρώσει το 50% τουλάχιστον του υποχρεωτικού ωραρίου τους.

Αιτήσεις

Οσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής διευθυντή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Θήβας μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου έχουν οργανική,

από την Τρίτη 05/11/2019 έως και την Παρασκευή 15/11/2019 και ώρα 12.00.
Διαδικασία Υποβολής αιτήσεων…

….Η συνέχεια εδώ

____________________

Δείτε επίσης

Μαρτυρίες κακοποίησης εκπαιδευτικών: Οι δύσκολες συνθήκες, η σκληρή καθημερινότητα
Αλλάζει ο Ανθρωπος;: Με τον Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή Δ. Καραγιάννη στη Λαμία
Στην καρδιά του Αυτισμού: Ιδρυμα Ωνάση-Από Νοέμβριο 2019 έως Μάϊο 2020
Πόσες είναι οι ΣΜΕΑΕ και τα Τμήματα Ενταξης: Αριθμοί μαθητών | Πίνακες

 ____________________

Πριν φύγετε

Προσλήψεις αναπληρωτών τριετίας στην Ειδική Αγωγή: Επίσημα στοιχεία Υπουργείου Παιδείας
Αριθμοί μονίμων σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ: Εκπαιδευτικοί Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Σχέδιο κατανομής 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή: Με επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ
 Ολες οι έως σήμερα προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ για το 2019-20
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση