Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις 1ΕΑ-2ΕΑ/2022: Τα προσόντα ένταξης και διορισμού ΕΕΠ και ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις 1ΕΑ-2ΕΑ/2022: Τα προσόντα ένταξης και διορισμού ΕΕΠ και ΕΒΠ κατά κλάδο – Στο Εθνικό Τυπογραφείο να λάβουν ΦΕΚ οι Προκηρύξεις.

Προκηρύξεις 1ΕΑ-2ΕΑ/2022

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) αναφορικά με την αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Εδώ να επισημάνουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 βρίσκονται στο στάδιο της μορφοποίησης από πλευράς Εθνικού Τυπογραφείου και η δημοσιοποίηση τους δύσκολα αναμένεται νωρίτερα από μεθαύριο  Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

Δείτε τα Ειδικά Προσόντα Ενταξης των κλάδων του ΕΕΠ –  2ΕΑ/2022-Προσόντα ένταξης

Δείτε Ειδικά Προσόντα Ενταξης του ΕΒΠ – 1ΕΑ/2022-Προσόντα ένταξης

Ακολουθεί η Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Αθήνα, 19 Απριλίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 1ΕΑ/2022 ΚΑΙ 2ΕΑ/2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Τα τυπικά προσόντα ένταξης για τα υποψήφια μέλη Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. των ως άνω Προκηρύξεων έχουν καταχωριστεί στα παρακάτω συνοδευτικά αρχεία:

1ΕΑ/2022-Προσόντα ένταξης

2ΕΑ/2022-Προσόντα ένταξης

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για Προκήρυξη 3ΕΑ/2022: Διαδικασία αιτήσεων-Παράβολο-Αλλαγές σε σχέση με την 3ΕΑ/2019 

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ για Προκηρύξεις 3ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ/2022: Επισήμανση για το παράβολο 

Μεταπτυχιακά με συνάφεια στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία-Ολες οι Αποφάσεις 

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-Που θα κατατεθούν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων | Η διαδικασία 

Πως κάνουμε εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ ως νέοι χρήστες: Η διαδικασία βήμα-βήμα σε video και σε Εγχειρίδιο

Πως επικυρώνονται τίτλοι-πιστοποιητικά-βεβαιώσεις: Οδηγίες και κατευθύνσεις από το ΑΣΕΠ 

Μοριοδότηση προϋπηρεσίας δυσπρόσιτων-τρίμηνων συμβάσεων: Τι προβλέπουν οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 

Πως αποδεικνύεται η Εξειδίκευση στην ΕΑΕ από τους εκπαιδευτικούς 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Σπυριδουλα Τσ σε

    Γεια σας κ.Βουγια. Οι φετινοι διορισμοι, εφοσον γινουν, θα γινουν απο τους παροντες οριστικους πινακες της Ειδικης Αγωγης; Φανταζομαι οτι οι νεοι οριστικοι δεν θα ειναι ετοιμοι εως τον Αυγουστο. Εχω χασει διορισμο στην Ειδικη Αγωγη για 12 θεσεις

Γράψτε μία απάντηση