Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-βεβαιώσεις σπουδών: Διαμαρτυρία τελειόφοιτων Μεταπτυχιακού ΕΑΠ Ειδικής Αγωγής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-βεβαιώσεις σπουδών: Διαμαρτυρία τελειόφοιτων Μεταπτυχιακού ΕΑΠ Ειδικής Αγωγής για τη μη έγκαιρη χορήγηση βεβαίωσης σπουδών, τη στιγμή που αυτή δίδεται από άλλα Πανεπιστήμια.

Ακολουθεί επιστολή τελειόφοιτων του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ), οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη χορήγηση βεβαίωσης σπουδών σε όσους καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και τις 23.05.2022, ημερομηνία λήξης των αιτήσεων στις εκπαιδευτικές Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, ενώ, όπως αναφέρουν, άλλα Πανεπιστήμια θα χορηγήσουν βεβαιώσεις, ύστερα από αίτημα των φοιτητών.

Ακολουθεί η επιστολή

ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΕΝΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους του κοινού ΠΜΣ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με Πατρών, από Πανεπιστήμια Αιγαίου ακόμη και από του Φρέντερικ (μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης) που θέλει και ΔΟΑΤΑΠ και χρειάζεται αρκετός καιρός, έπειτα από αίτημα των φοιτητών, θα τους δοθεί βεβαίωση σπουδών πριν τις 23 Μαϊου 2022 για όσους ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έως τότε και συγκεκριμένα στις 19/5.

Σε εμάς, που είμαστε τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν καμία βεβαίωση.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μη μας χορηγηθεί άμεσα η βεβαίωση σπουδών σε όσους καταφέρουν να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις τους μέχρι και τις 23/5.

Είναι άδικο να είμαστε το μόνο Πανεπιστήμιο του οποίου οι φοιτητές θα μείνουν εκτός πινάκων και μάλιστα μιλάμε για τρία χρόνια αποκλεισμού.

Είναι το μόνο Πανεπιστήμιο που δε στηρίζει τους φοιτητές του.

Και σας ρωτάμε κυρία Κεραμεως, στηρίζουμε τα ελληνικά μας πανεπιστήμια και θα μείνουμε εκτός πινάκων για τρία ολόκληρα χρόνια, τρία χρόνια ανεργίας ακόμη και θα μπει όλη η Κύπρος;

Μπορείτε να μας πείτε που είναι αυτή η ισοτιμία, όταν θα αποκλειστούν τα ελληνικά Πανεπιστήμια και θα μπουν όλα τα κυπριακά;

Μόνο ντροπή νιώθουμε γι αυτό το Πανεπιστήμιο που επιλέξαμε. Αν θέλετε να μιλάμε για ισοτιμία ή θα μπούμε όλοι και θα έπρεπε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ή πρέπει να προβείτε σε παράταση αιτήσεων μέχρι τις 5/6 που τελειώνουμε ή να έρθετε σε επαφή με το ΕΑΠ για να προβεί στις απαραίτητες ρυθμίσεις ή να μη μπει κανένας μεταπτυχιακός φοιτητής ειδικής αγωγής.

Η ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΙΣ.

Με εκτίμηση

Οι τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ

Δείτε επίσης

Βουλή-Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Οριακά εφικτό προσωρινοί πίνακες τέλος Αυγούστου

Τελειόφοιτοι ειδικής αγωγής-Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Αποκλεισμός από Πίνακες λόγω μη έγκαιρης λήψης βεβαίωσης σπουδών 

Ζέτα Μακρή: Προχωράμε σύντομα σε νέους διορισμούς-Τι είπε για τις ειδικότητες Χορού και Κινηματογράφου

 Μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση: Πάνω από 6.000 έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση