Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις Γενικής ΑΣΕΠ: Από Δευτέρα η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση σε ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις Γενικής ΑΣΕΠ: Από Δευτέρα η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) – Αναμένεται η συμφωνία από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προκηρύξεις Γενικής ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση μας από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η αποστολή  στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για τη Γενική Εκπαίδευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, καθόσον αναμένεται το πέρας των διαδικασιών (συμφωνία για το περιεχόμενο των Προκηρύξεων) από πλευράς Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευτικών.

Τι έχει πει ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ για τις Προκηρύξεις Γενικής

Σύμφωνα με την ενημέρωση για τις Προκηρύξεις εκπαιδευτικών γενικής αγωγής και το χρονοδιάγραμμα αυτών την οποία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου.

  • Όταν λάβουν ημερομηνία δημοσίευσης οι Προκηρύξεις στο ΦΕΚ θα πρέπει να μεσολαβήσουν 10 ημέρες και μετά θα αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων.
  • Η λήξη υποβολής των αιτήσεων θα είναι περίπου στις αρχές/μέσα Μαρτίου.
  • Εχει απευθυνθεί στον Πρόεδρο της Συνόδου των Πρυτάνεων και δι’ αυτού σε όλους τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων να βοηθήσουν οι Γραμματείες των ΑΕΙ, ώστε οι βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών (αρκούν αυτές και δεν απαιτείται να γίνει ορκωμοσία) να εκδοθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Αναφορικά με την αποστολή των προκηρύξεων στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ είχε τοποθετηθεί ως εξής;

“Την εβδομάδα αυτή (Σ.Σ: εννοεί την τρέχουσα εβδομάδα)  θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση (θα ήμουν πιο συγκεκριμένος εάν γνώριζα πόσο θα επηρεασθούν οι δημόσιες υπηρεσίες και ιδίως το Παιδείας που είναι στο Μαρούσι τη Δευτέρα και την Τρίτη από τον χιονιά)”. 

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε επίσης

Πάγια μέρη Προκηρύξεων ΑΣΕΠ επιλογής προσωπικού με σειρά προτεραιότητας | Γνωστοποίηση ΑΣΕΠ 

ΑΣΕΠ-διαγωνισμός: Τροποποίηση αποφάσεων διαδικασίας επιλογής προσωπικού-παγίων μερών Προκηρύξεων 

Το χρονοδιάγραμμα Προκηρύξεων γενικής εκπαίδευσης από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Α. Παπαϊωάννου 

Εγγραφή σε Διδακτορικά: Προϋπόθεση το μεταπτυχιακό ή η αποφοίτηση από σχολή πενταετούς διάρκειας 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση