Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις Γενικής: Για ΦΕΚ -Τα τυπικά προσόντα κατάταξης και διορισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις Γενικής: 1ΓΕ και 2ΓΕ/2019 – Απεστάλησαν για ΦΕΚ – Τα τυπικά προσόντα κατάταξης και διορισμού, κατά κλάδο, για τους κλάδους εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Προκηρύξεις Γενικής

Απεστάλησαν από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02 υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Δείτε την Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 1ΓΕ/2019 ΚΑΙ 2ΓΕ /2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02 υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Τα τυπικά προσόντα ένταξης, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα κατηγορίας ΠΕ των ως άνω Προκηρύξεων έχουν καταχωριστεί στα παρακάτω συνοδευτικά αρχεία:

Τα τυπικά προσόντα κατάταξης και διορισμού, κατά κλάδο,για τους κλάδους ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, και κατά ειδικότητα και μουσική ειδίκευση, για τον κλάδο/ειδικότητες ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02
(Πίνακας Α ́-εκπαιδευτικών ΓΕ), αποτυπώνονται ως ακολούθως

Πίνακας Θέσεων 1ΓΕ/2019

Τα τυπικά προσόντα κατάταξης και διορισμού, κατά κλάδο και ειδικότητα
(Πίνακας Α ́-εκπαιδευτικών ΓΕ)

Πίνακας Θέσεων 2ΓΕ/2019

Δείτε επίσης

Οργανικά κενά και Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό ΕΕΠ-ΕΒΠ | Πίνακας
Δείτε τα Οργανικά κενά διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Εγχειρίδιο Αίτησης Υποψηφίων ΕΕΠ-ΕΒΠ για Μόνιμο Διορισμό
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

  1. Μπορεί κάποιος που έχει μπει στους πίνακες στην ειδική αγωγή να κάνει αίτηση και για την γενική ταυτόχρονα;

  2. Γαντζάκη Μαρία σε

    Καλησπέρα σας.

    Είμαι καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας, αλλά πέρα από κάποιες αιτήσεις που έκανα ως αναπληρώτρια τα πρώτα χρόνια μετά την απόκτηση του πτυχίου μου, δεν έκανα άλλες αιτήσεις γιατί δούλευα ως καθηγήτρια αγγλικών σε φροντιστήριο. Τώρα όμως ενδιαφέρομαι για τις αιτήσεις που θα γίνουν στην Γενική εκπαίδευση, αλλά δεν έχω εγγραφεί στον ΟΠΣΥΔ. Μπορώ να κάνω την εγγραφή πριν ξεκινήσουν πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις; Και μια διευκρίνηση ακόμη. Στις τρεις επιλογές που δίνονται , επιλέγω μόνιμος, έτσι δεν είναι;

    Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων!

    Με εκτίμηση

Γράψτε μία απάντηση