Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-εκκαθαρισμένοι πίνακες: 1ΕΑ-2ΕΑ-3ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ/2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-εκκαθαρισμένοι πίνακες: 1ΕΑ-2ΕΑ-3ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ/2022 με βάση τον αριθμό ταυτότητας – Του εκπαιδευτικού κλάδου Πληροφορικής Σάββα Παπαδόπουλου.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-εκκαθαρισμένοι πίνακες

Τους εκκαθαρισμένους Οριστικούς Πίνακες των Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2022, 2ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022, 5ΕΑ/2022 για τη χρονιά 2023-24, κοινοποίησε ο εκπαιδευτικός κλάδου Πληροφορικής Σάββας Παπαδόπουλος.

Ο Σάββας Παπαδόπουλος είχε κοινοποιήσει και τους εκκαθαρισμένους Πίνακες της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022  – Δείτε ΕΔΩ

Αναλυτικά το επεξηγηματικό σημείωμα και οι Πίνακες

– Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους οριστικούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί. Αν είστε κοντά σε θέση διορισμού, κατεβάστε τον πίνακα στον υπολογιστή σας και αντιπαραβάλετε αυτούς που είναι από πάνω σας κι ο αριθμός ταυτότητας τους ξεκινάει από ΑΝ και μετά (ΑΝ,ΑΟ, ΑΠ κλπ) και τους διορισμένους πέρσι και φέτος.

– Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).

– Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη γενική.

– Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-ΕΒΠ κι αρνήθηκαν διορισμό. Αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για διορισμό τώρα και να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Τους μάρκαρα απλά για να έχετε την εξτρά πληροφορία ότι έχουν αρνηθεί μια φορά διορισμό, οπότε ενδεχομένως να αρνηθούν και τώρα.

– Με πορτοκαλί χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην Ειδική Αγωγή κι αρνήθηκαν διορισμό. Για τους συγκεκριμένους είναι λίγο θολά τα πράγματα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις προσκλήσεις.

Αν δε σας ανοίγει, ανοίξτε το από υπολογιστή.

Δείτε τους Πίνακες από εδώ: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11SgZ0G2JbSatCoWmjlO9TzdaDuPTOHOSQXwvjmSzWyY/edit?

ή εναλλακτικά

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11SgZ0G2JbSatCoWmjlO9TzdaDuPTOHOSQXwvjmSzWyY/htmlview

Δείτε

Τι είναι η αίτηση θεραπείας κατά των οριστικών πινάκων ΑΣΕΠ-Εως πότε μπορεί να κατατεθεί και με ποια διαδικασία

Δείτε επίσης

Οριστικοί πίνακες 4ΕΑ/2022: Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΤΕ 

Οριστικοί πίνακες 3ΕΑ/2022: Κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ 

Οριστικοί Πίνακες 2ΕΑ/2022: Μελών ΕΕΠ των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30 

Οριστικός πίνακας 1ΕΑ/2022 μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) 

Πριν φύγετε

Δικαιολογητικά μόνιμου διορισμού: Ορκωμοσία-ανάληψη υπηρ.-τοποθέτηση-μισθοδοσία-ασφάλιση νεοδιόριστου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση