Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών: Επιτέλους “Γραφείο και εκπρόσωπος τύπου” στη Δ/νση Π.Ε. Ανατ. Αττικής.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών: Πρωτοποριακό ! Επιτέλους “Γραφείο και εκπρόσωπος τύπου” στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανακοίνωση

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη

www.ekpaideutikareumata.gr

proodeutikareumata@gmail.com

www.facebook.com/reumata

15/1/2020

Πρωτοποριακό !
Επιτέλους “Γραφείο και εκπρόσωπος τύπου” στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής να ιδρύσει,, άτυπα, γραφείο τύπου και υπεύθυνου για την παροχή διευκολύνσεων και αποκλειστικών πληροφοριών στους συναδέλφους.

Η διεκπεραίωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις γενικές και ειδικές οδηγίες της Δ/νσης, εδώ και καιρό, για κάθε ζήτημα που ανάγεται στον κύκλο αρμοδιότητάς της αποκλειστικά και μόνο από συνδικαλίστρια της Παράταξης των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων.

Το δύσκολο αυτό έργο, όπως φαίνεται, αποδέχθηκε και ανέλαβε να το διεκπεραιώσει η παράταξη των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων  και ως εκπρόσωπος τύπου της Δ/νσης ορίστηκε η πρώην αιρετός και νυν πρόεδρος όμορου Συλλόγου.

Η συνεργασία της Διοίκησης – Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων, και η άμεση πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησης μόνο στα φίλα προσκείμενα συνδικαλιστικά πρόσωπα, επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, και το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν οι εκλεγμένοι αιρετοί έθεσαν θεσμικά αίτημα με δημόσια ανακοίνωσή τους προς τη Δ/νση με θέμα «Να επεκτείνει η Δ/νση τα ημερήσια χρονικά όρια για την κατάθεση αιτήσεων των Συναδέλφων αναπληρωτών για την κατάταξή τους στους αξιολογικούς πίνακες».

Όπως θα ήταν λογικό κανείς θα περίμενε να λάβουν απάντηση από τη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Όμως, ως άλλος «κυβερνητικός εκπρόσωπος» που διαθέτει «κόκκινο τηλέφωνο», απάντησε άμεσα μέσα σε μισή ώρα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συγκεκριμένη συναδέλφισσα ανακοινώνοντας «αντί αυτού» (της Δ/ντριας Εκπαίδευσης) πως :

  • Η Δ/νση δεσμεύεται αρχικά για παραλαβή των αιτήσεων καθημερινά 10:00-15:00 και ότι
  • Η Δ/ντρια Εκπαίδευσης καλεί τους συλλόγους αύριο 14:00 προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα ! ( μία πρόσκληση που ποτέ δεν έφτασε στον σύλλογο μας, αν και η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε τελικά με τα μέλη ενός και μόνο Συλλόγου)
Πολλά συγχαρητήρια
  • Στη Δ/ντρια Εκπαίδευσης που τείνει να κάνει θεσμό την επιλεκτική ενημέρωση συνδικαλιστών συγκεκριμένης παράταξης , για θέματα που αφορούν όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο ένα Σύλλογο, (άμεσα ακόμη και αργά το βράδυ Κυριακής) και σε μερικούς εργαζόμενους της Δ/νσης για τις ιδιαίτερες σχέσεις και για τις πληροφορίες που όπως φαίνεται παρέχουν κατά καιρούς σε συγκεκριμένους και μόνο συνδικαλιστές.
  • Στη συναδέλφισσα πρώην αιρετό και νυν πρόεδρο Συλλόγου για τα νέα καθήκοντά της που της ανάθεσε η Διοίκηση (αν και οι συνάδελφοι δεν την τίμησαν με την ψήφο τους για να είναι αιρετός εκπρόσωπός τους στο ΠΥΣΠΕ). Της ευχόμαστε «και εις ανώτερα»!

Το ποτήρι ξεχείλισε..

 Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονική αίτηση ΑΣΕΠ: Video και επισημάνσεις
ΑΣΕΠ Ανακοίνωση: Για προκηρύξεις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019
ΦΕΚ 1ΓΕ και 2ΓΕ/2019: Αιτήσεις 15 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2020 και 5 έως 24/02/2020
Πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής: Για υποβολή δικαιολογητικών για 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019

Νέο!

Διάταξη πτυχίων Κολλεγίων: Δεκτά θα γίνονται από το ΑΣΕΠ για διορισμό εκπαιδευτικών
Τριετής αποκλεισμός όσων διορίζονται και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία ή παραιτούνται | Ρύθμιση στη Βουλή

Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΕΑΔ για Προκήρυξη 2Γ/2019: Σημαντική εξέλιξη που περιμέναμε χρόνια
Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων: Υπόμνημα στην Υπουργό Παιδείας για το ζήτημα του κλάδου ΠΕ78 Κοινωνικών Επιστημών
ΠΕ78 Κοινωνικών Επιστημών: Για ποιο λόγο δεν δίδεται λύση στο μείζον θέμα του κλάδου;

Επίσης

Τα τελευταία νέα για μόνιμους διορισμούς
Περιοχές προτίμησης διορισμού: Κατάλογος σχολείων Νομών-Δήμων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση