Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Alzahra του Ιράν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές υποτροφίες: Οι υποτροφίες είναι πλήρους ή μερικής φοίτησης και ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές υποτροφίες

Δια του παρόντος ανακοινώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Alzahra του Ιράν καλεί ξένους φοιτητές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υποτροφίες ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021 σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι υποτροφίες μπορεί να είναι είτε πλήρους είτε μερικής φοίτησης.

Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών για τους υπότροφους ξένων χωρών στο Πανεπιστήμιο Alzahra, που εκδόθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2016, τίθενται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν σχετική βεβαίωση που να καταδεικνύει ότι έχουν το νόμιμο δικαίωμα να λάβουν μέρος στα προγράμματα σπουδών των πανεπιστημίων και των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Ιράν.

2. Οι υποψήφιοι να διαθέτουν γενικά προσόντα που να πιστοποιούνται από τις αρχές.

3. Οι υποψήφιοι οφείλουν να κατέχουν μη ιρανικό έγκυρο διαβατήριο καθώς και να μη διαθέτουν ιρανική ιθαγένεια.

4. Πρέπει, τέλος, να διαθέτουν συγκεκριμένη βαθμολογία για να λάβουν μέρος στα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών (βαθμό 17 στα 20 σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εν λόγω πανεπιστημίου).

Προγράμματα

Τα προγράμματα σπουδών για ξένους φοιτητές διενεργούνται τόσο στην περσική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Η συνέντευξη των φοιτητών για τα προγράμματα αγγλικών σπουδών διενεργείται επίσης στην αγγλική γλώσσα.

Σε συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία, οι υποψήφιοι καλούνται να περάσουν από σχετική εξέταση.

Εκμάθηση της περσικής γλώσσας

Επίσης, σύμφωνα με την Πρεσβεία του Ιράν, το Πανεπιστήμιο Alzahra έχει τη δυνατότητα να προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα της περσικής γλώσσας (Φαρσί) σε όσους ενδιαφέρονται.

Περαιτέρω πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε

στην ηλεκτρονική διεύθυνσης intl.office@alzahra.ac.ir

και στο τηλέφωνο +98-21-8805-8925.

Βρείτε εδώ την προκήρυξη στα ελληνικά.

Βρείτε εδώ την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου για περισσότερες πληροφορίες.

Αναγνώριση τίτλων σπουδών εξ αποστάσεως: Απαραίτητες γραπτές δια ζώσης εξετάσεις | Ανακοίνωση ΔΟΑΤΑΠ
Δωρεάν μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών 
Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί | Δωρεάν μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ: Προκήρυξη δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων χωρίς δίδακτρα 
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση