Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θέση Δ/ντή του Ε.Δ.Σ Ραφήνας – Νταού Πεντέλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θέση Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Ραφήνας – Νταού Πεντέλης, από τη Διευθύντρια Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κα Β. Ξυθάλη.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενής θέσης Διευθυντή  Σχολικής Μονάδας του Ειδικού Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κα Β. Ξυθάλη:

Εχοντας υπόψη, μεταξύ άλλων:

Την κενωθείσα θέση Διευθυντή του Ειδικού Δ.Σ. Ραφήνας –Νταού Πεντέλης κατόπιν της αριθμ. α.π. (εισερχομένου)10690/10-4-2019 αίτηση παραίτησης της αρχικά τοποθετημένης εκπ/κου λόγω συνταξιοδότησης.

ΚΑΛΕΙ

Τους Εκπαιδευτικούς που παραμένουν στον αξιολογικό πίνακα, που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλογής του άρθρου 22 παρ. 6 του Ν.4547/2018 (Α ́102) και επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της κενούμενης θέσης Διευθυντή του Ειδικού Δ.Σ. Ραφήνας-Νταού Πεντέλης, να υποβάλουν νέα δήλωση προτίμησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τη δήλωση προτίμησης στα γραφεία της Δ/νσης (Λ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου 4 Γλυκά Νερά 1οςόροφος) από ημέρα Τετάρτη 28-8-2019 έως και την Τρίτη 3-9-2019.

Δείτε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

_________________________________

Δείτε επίσης

Συμπερίληψη ΕΝΕΕΓΥΛ

Επιστολή απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων  Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Εδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) Δημήτρης Παπαευθυμίου στο Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αναφορικά με την μη συμπερίληψη των ΕΝΕΕΓΥΛ στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης σε θέματα Μαθητείας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Ο τ. Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ επισημαίνει στο έγγραφό του πως:

  • Η στάση αυτή ΥΠΑΙΘ και ΙΕΠ δείχνει την απαξίωση των ΕΝΕΕΓΥ-Λ και του επαγγελματικού έργου που καλούνται να επιτελέσουν.
  • Τα ΕΝΕΕΓΥΛ προετοιμάζουν μέσα από την επαγγελματική εκπαίδευση τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες , στην ισότιμη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
  • Η στάση αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι ο τύπος αυτός των σχολείων από την ίδρυσή τους δεν είχαν καμία υποστήριξη, δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον της πολιτείας.

Καλεί την ΠΟΣΕΕΠΕΑ  να αναλάβει πρωτοβουλίες

Εν κατακλείδι ο Δημήτρης Παπαευθυμίου καλεί το Δ.Σ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξει η στάση των στελεχών του ΥΠΑΙΘ απέναντι στα ΕΝΕΕΓΥ-Λ, θέτοντας τον ίδιο στη διάθεση της Ομοσπονδίας.

Δείτε το έγγραφο

_________________________________

Δείτε ακόμη

Διάθεση αποσπασμένων Β/θμιας στην Α/θμια | Εγκύκλιος

Θέματα ΚΥΣΠΕ: Συνεδρίαση 29 Αυγούστου 2019

Αποσπάσεις στις Γενικές Γραμματείες ΥΠΑΙΘ | Ονόματα

Συνεδρίαση για Αποσπάσεις και ενστάσεις Μεταθέσεων: ΚΥΣΕΕΠ 29/08/2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση