“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση για παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ΑμεΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση για παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ΑμεΑ: Σε Κέντρα ΑμεΑ στην Κοζάνη – Πτολεμαϊδα – Ιτέα – Κρήτη, αιτήσεις – δικαιολογητικά.

Πρόσκληση για παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης & Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαϊδας»

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», δημοσιοποιεί την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους δυνητικά ωφελούμενους για την συμμετοχή στην τροποποίηση της πράξης με τίτλο:

«Δράσεις Κοινωνικής Φροντίδας και Προστασίας/ Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ-ΑμεΑ) ¨Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης¨» με κωδικό ΟΠΣ 5002978 στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» και

«Δράσεις Κοινωνικής Φροντίδας και Προστασίας/ Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ-ΑμεΑ) ¨Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας¨» με κωδικό ΟΠΣ 5003067 στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» από τις 01/11/2019 έως 25/11/2019.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση

___________________

Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ άτοµα και των δύο φύλων, άνω των 18 ετών, που πάσχουν από νοητικές ή κινητικές αναπηρίες (στο εξής καλούµενοι «ωφελούµενοι»), εκπροσώπους, κηδεµόνες, γονείς ή δικαστικούς συµπαραστάτες των ατόµων αυτών, να υποβάλουν αίτηση συνοδευόµενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διηµέρευσης – ηµερήσιας φροντίδας ,χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση .

Η ανακοίνωση

Η πρόσκληση

___________________

Πρόσκληση Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή»

το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», προσκαλεί τους γονείς ή τους κηδεμόνες Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και του Δήμου Βιάννου, να καταθέσουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για την παροχή υπηρεσιών Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του «Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Δικαίωμα στη Ζωή Δήμου Μινώα Πεδιάδας» στο Θραψανό.

H πρόσκληση, η αίτηση συμμετοχής και τα σχετικά παραρτήματα διατίθενται στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.dikaiomastizoi.gr καθώς και σε όλα τα ΚΕΠ και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων του Νομού Ηρακλείου.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από 29/10/2019 έως και 07/11/2019.

Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα 2810821600 και 2891041855 από τις 9:00 έως τις 21:00 μ.μ.

Η πρόσκληση

  Η αίτηση

_____________________

Δείτε επίσης

Στην καρδιά του Αυτισμού: Ιδρυμα Ωνάση-Από Νοέμβριο 2019 έως Μάϊο 2020
Οδηγός Προσβάσιμων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων στην Ελλάδα από την ΕΣΑμεΑ
ΕΣΑμεΑ για Βορίδη: Zητά από τον Πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον Yπουργό στην τάξη άμεσα
ΕΣΑμεΑ: 90.743 οι μαθητές με αναπηρία – Το 7% με Παράλληλη Στήριξη
Επίσκεψη σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ
Αντίτιμο επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους-μουσεία: Τροποποίηση ΚΥΑ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση