Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσκλήσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας για δήλωση προτίμησης για οριστική τοποθέτηση, έως Μ. Τρίτη 11.04.2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσκλήσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας για δήλωση προτίμησης για οριστική τοποθέτηση, έως Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 – Ενημέρωση των Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας Γ. Κυργιόπουλου και Β. Βούγια.

Προσκλήσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς

Των Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας Γ. Κυργιόπουλου και Β. Βούγια

Ενημέρωση

Αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες της ΠΔΕ και Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας οι Προσκλήσεις προς νεοδιόριστους, μετατασσόμενους, μετατιθέμενους και αιτούντες μετάθεσης εντός περιοχής ΕΕΠ/ΕΒΠ, να υποβάλουν δήλωση οριστικής τοποθέτησης από σήμερα Παρασκευή 07.04.2023 έως και την Μ. Τρίτη 11.04.2023 και ώρα 13:00μ.μ.

Επίσης σήμερα κατά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι συνάφειες για μισθολογική εξέλιξη των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών μελών ΕΕΠ.

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις στις ιστοσελίδες ΠΔΕ και όσων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης εξέδωσαν Προσκλήσεις έως αυτή την ώρα.

ΠΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόσκληση ΕΕΠ για δήλωση προτίμησης για οριστική τοποθέτηση σε ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΣΔΕΥ ΤΩΝ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Λαμία 07-04-2023,

Η ΠΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

αναρτά πίνακα με τα οργανικά κενά κλάδων ΠΕ23 Ψυχολόγων & ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών στα ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας και καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη Ε.Ε.Π. των εν λόγω κλάδων που έχουν μετατεθεί / διοριστεί σε ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ αρμοδιότητας της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης/οριστικής τοποθέτησης, από σήμερα Παρασκευή 07/04/2023 έως και την Τρίτη 11/04/2023 και ώρα 13:00 μ.μ.
Σημειώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΔΕΥ ΤΩΝ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ /ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η κατάθεση της δήλωσης/προτίμησης και των δικαιολογητικών εντοπιότητας, συνυπηρέτησης πιστοποιητικού ΚΕΠΑ αν υπάρχουν, θα κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mail@stellad.pde.sch.gr.
Για να είναι έγκυρη η αίτηση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και συμπληρωμένα όλα τα πεδία.
Προς διευκόλυνση αναρτάται η Απόφαση ίδρυσης των ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας.

Πληροφορίες : Ευσταθίου Μαρίνα 22314 40940

Δείτε αναλυτικά εδώ

_______________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόσκληση για δήλωση τοποθέτησης ΕΕΠ/ΕΒΠ 

Καλούνται τα μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ να υποβάλουν δήλωση οριστικής τοποθέτησης από σήμερα Παρασκευή 07/04/2023 έως και την Τρίτη 11/04/2023 και ώρα 13:00μ.μ.

Δείτε αναλυτικά εδώ

_______________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΕΠ ΕΒΠ

Ανάρτηση πίνακα με τα οργανικά κενά για τα ενδιαφερόμενα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. των εν λόγω κλάδων που έχουν μετατεθεί ή διοριστεί ή έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης στην περιοχή αρμοδιότητας μας, και υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης/οριστικής τοποθέτησης, από σήμερα Παρασκευή 07/04/2023 έως και την Τρίτη 11/04/2023 και ώρα 13:00μ.μ. στο email της Διεύθυνσης mail@dipe.voi.sch.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ Για να είναι έγκυρη η αίτηση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και συμπληρωμένα όλα τα πεδία.

Δείτε αναλυτικά εδώ

_______________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αίτηση-δήλωση προτίμησης οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης, από σήμερα Παρασκευή 07/04/2023 έως και την Τρίτη 11/04/2023 και ώρα 13:00μ.μ. στο mail@dide.voi.sch.gr. Για να είναι έγκυρη η αίτηση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και συμπληρωμένα όλα τα πεδία.

Δείτε αναλυτικά εδώ

_______________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Τα ενδιαφερόμενα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που έχουν μετατεθεί ή διοριστεί ή έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης  καλούνται να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης/οριστικής τοποθέτησης, από σήμερα Παρασκευή 07/04/2023 έως και την Τρίτη 11/04/2023 και ώρα 13:00μ.μ. 

Δείτε αναλυτικά εδώ

_______________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης ΕΕΠ ΕΒΠ

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε επίσης

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023: Τα ονόματα των μελών Ειδικού Εκπ/κού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθ. Προσωπικού 

Συμπληρωματικές Μεταθέσεις ΕΕΠ 2023: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Εγκύκλιος Μετατάξεων 2023-24 εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ: Tα οργανικά κενά-Αιτήσεις έως 11.04.2023 

Εγκύκλιος αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-2024 σε περιοχή, ΚΕΔΑΣΥ, ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ 

Πρόσκληση αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Φορείς και Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας για το 2023-24 

Πριν φύγετε

Οδηγίες αξιολόγησης εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής-Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας | Χρονοδιάγραμμα 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση