Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσκλήσεις πρόσληψης ΕΒΠ-ΠΕ25 από Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσκλήσεις πρόσληψης ΕΒΠ-ΠΕ25 από Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης- Ενημέρωση για τη διαδικασία της Τοπικής Πρόσκλησης υποψηφίων μελών ΕΒΠ και Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ25).

Προσκλήσεις πρόσληψης ΕΒΠ-ΠΕ25

Με έγγραφό του  – υπ. αριθμ. 6961/Ε4/20-1-2022 –  ο Γ.Γ ΥΠΑΙΘ κος Α. Κόπτσης ενημέρωσε τις ΠΔΕ της χώρας για τη διαδικασία έκδοσης τοπικής πρόσκλησης μελών ΕΕΠ Σχολικών Νοσηλευτών ΠΕ25 & ΕΒΠ, παραθέτοντας Πίνακα με τις προς διάθεση σε ΣΜΕΑΕ και στην Παράλληλη Στήριξη σχετικές πιστώσεις ανά ΠΔΕ.

Τις κάλεσε δε να προβούν στην έκδοση σχετικής τοπικής πρόσκλησης υποψηφίων μελών ΕΒΠ και Σχολικών Νοσηλευτών ΠΕ25.

Ηδη εξέδωσαν Πρόσκληση οι ΠΔΕ:
 1. Στερεάς Ελλάδας
 2. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
 3. Ιονίων Νήσων
 4. Πελοποννήσου.

Δείτε τις Προσκλήσεις των ΠΔΕ ΕΔΩ

_______________

Σήμερα, Δευτέρα 24.01.2022 εκδόθηκαν οι παρακάτω Προσκλήσεις από τις ΠΔΕ

(Θα προσθέτουμε όποια Πρόσκληση εκδοθεί από ΠΔΕ κατά τη διάρκεια της ημέρας)

 1. Νοτίου Αιγαίου
 2. Δυτικής Ελλάδας
 3. Βορείου Αιγαίου
 4. Κρήτης
 5. Αττικής
 6. Κεντρικής Μακεδονίας
 7. Θεσσαλίας
Αναλυτικά

1. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

2. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

3. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

4. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

5. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση ΕΔΩ

6. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

7. Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε την Πρόσκληση όπως δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

Δείτε σχετικά
Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση