Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ για Βαθμολογητές Ψηφιακών Δοκιμίων εξετάσεων πιστοποίησης Β2

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ για Βαθμολογητές Ψηφιακών Δοκιμίων εξετάσεων πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ. 

Πρόσκληση επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ

Δημοσιεύθηκε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τους Επιμορφωτές Β’ επιπέδου ΤΠΕ σχετικά με τη βαθμολόγηση ψηφιακών δοκιμίων εξετάσεων πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ (θέμα ελεύθερης ανάπτυξης / εκπαιδευτικό σενάριο).

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης είναι διαθέσιμο ΕΔΩ

Αιτήσεις

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.

Οδηγίες

Αναλυτικά οι Οδηγίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)», πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης Β2 Επιπέδου ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης υλοποιήθηκαν με ψηφιακά μέσα σε εργαστήρια πληροφορικής ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Κέντρα Πιστοποίησης -ΚΕΠΙΣ). Οι εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ περιλάμβαναν δύο τμήματα. Στο πρώτο τμήμα κάθε εξεταζόμενος κλήθηκε να απαντήσει σε ένα σύνολο ερωτημάτων που επιδέχονται αυτόματη διόρθωση, ενώ στο δεύτερο κλήθηκε να αναπτύξει ένα θέμα που αφορά σε ένα εκπαιδευτικό σενάριο με αξιοποίηση ΤΠΕ, δημιουργώντας ένα δοκίμιο σε αρχείο που διαμόρφωσε κατά την εξέταση. Τα ψηφιακά δοκίμια προωθούνται για βαθμολόγηση σε φυσικό βαθμολογητή, μέλος τους Μητρώου Επιμορφωτών της Πράξης.

Ως βαθμολογητές μπορούν να απασχοληθούν αποκλειστικά οι Επιμορφωτές Β Επιπέδου ΤΠΕ, που έχουν διδάξει σε προγράμματα επιμόρφωσης Β2 ή Β Επιπέδου ΤΠΕ. Η επιλογή των βαθμολογητών γίνεται μέσω σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπου εξειδικεύεται το φυσικό και οικονομικό αντικείμενο της απασχόλησης.

Ο οδηγός αυτός περιγράφει τις λειτουργίες του Πληροφοριακού Συστήματος που αφορούν στην υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους των Επιμορφωτών, ώστε να απασχοληθούν ως Βαθμολογητές ψηφιακών δοκιμίων Πιστοποίησης Β2 Επιπέδου ΤΠΕ, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη».

Για την υποστήριξη των χρηστών του Πληροφοριακού Συστήματος λειτουργεί Υπηρεσία Υποστήριξης στη διεύθυνση https://e-pimorfosi.cti.gr/ypostiriktikes-domes/help-desk (κατηγορία ερωτήματος «Προσκλήσεις Επιλογής Προσωπικού»).

Δείτε τον Οδηγό ΕΔΩ

Δείτε επίσης

2η περίοδος επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Πρόσκληση Κέντρων Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) 

Πλατφόρμα αξιολόγησης σχολικών μονάδων ΙΕΠ: ΦΕΚ-Καταχώριση στοιχείων και ρόλοι στην εφαρμογή 

Εισαγωγική επιμόρφωση εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Διαδικασία-Αιτήσεις-Πρόγραμμα | Απόφαση 

ΟΚΑΝΑ-προκήρυξη 20 Ψυχολόγων: Αιτήσεις 22 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση