Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης: Από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής – 26/02/2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης: Από τον Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής – Τετάρτη 26/02/2020.

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 4ος όροφος, γρ.408- 409,  Αθήνα

www.sepeaa.gr,Σεεπεαα www.seepeaa.grsepeaa@yahoo.gr

Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα, 23-1-2020

Αρ.Πρωτ.: 701

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσηγια το έτος 2019- 20, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-2-2020, στις 8:30 πμ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, Δ. Σούτσου 46, Αθήνα 115 21 (ΜΕΤΡΟ:Αμπελόκηποι)

 Πρόγραμμα Γενικής Συνέλευσης

8:30-9:30:  Εγγραφές-οικονομική τακτοποίηση

9:30 πμ   :  Έναρξη Γενικής Συνέλευσης

 Τα θέματα της Ημερήσια Διάταξης  είναι:
  1. Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
  2. Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
  3. Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΕΕΠ
  5. Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
  6. Έγκριση Πεπραγμένων
  7. Προγραμματισμός Δράσεων 2020

Υπενθυμίζουμε ότι με την Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής (Αρ. Πρωτ.: Φ.12/583/16.01.2020), «χορηγείται άδεια απουσίας μίας (01) ημέρας από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής που εργάζονται ως Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής- Γενικής Αγωγής και σε ΚΕΣΥ της Αττικής, προκειμένου να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Όσοι παρευρεθούν οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση στην υπηρεσία τους. Όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να βρίσκονται στην υπηρεσία τους».

 Διευκρινίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν και να λάβουν βεβαίωση τα μέλη του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, δηλαδή όσοι συνάδελφοι έχουν τακτοποιήσει ή θα τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους οφειλές για το 2019.

 Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι για τη διευκόλυνση τους και προκειμένου να αποφευχθούν τεράστιες ουρές αναμονής, η οικονομική τακτοποίηση και οι νέες εγγραφές θα γίνονται και στα Γραφεία του Συλλόγου, Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια, 4ος όροφος, γρ.408- 409.

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά με νέα ανακοίνωση για το ύψος της συνδρομής, καθώς και τις μέρες και ώρες προσέλευσης στα γραφεία μας.

 Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συστήνει ανεπιφύλαχτα και προτρέπει τα μέλη του να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής τους στα γραφεία του Συλλόγου προς αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

Δείτε σχετικά

Παραίτηση μέλους ΔΣ ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και αντικατάσταση

Δείτε επίσης

Απάντηση ΑΣΕΠ για Παράβολο: Ποιοι απορρίπτονται, ποιες ενστάσεις δέχεται, παράθεση στοιχείων
Νόμος 4653/2020: ΕΑΑΕ-Πανεπιστήμια-Κολέγια-Κυρώσεις και τοποθετήσεις διορισμών, κ.α | ΦΕΚ
Τα τελευταία νέα για τους μόνιμους διορισμούς
ΦΕΚ Τροποποίησης 1ΓΕ/2019 από το ΑΣΕΠ
Πίνακες Γενικής: Απαντήσεις-video-Υπολογισμός προϋπηρεσίας-Επισημάνσεις ΑΣΕΠ & ΥΠΑΙΘ
Ανακοίνωση ΟΠΣΥΔ: Τροποποίηση/απενεργοποίηση αίτησης-δήλωσης ΕΕΠ-ΕΒΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση