Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση παρουσίασης επιστημονικού πονήματος στο 9th international Conference of Physiotherapy in Psychiatry and Mental Health

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση παρουσίασης επιστημονικού πονήματος στο 9th international Conference of Physiotherapy in Psychiatry and Mental Health – Ανακοίνωση.

Πρόσκληση παρουσίασης επιστημονικού πονήματος
Ανακοίνωση
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρουσίασης επιστημονικού πονήματος στο 9th international Conference of Physiotherapy in Psychiatry and Mental Health

Αγαπητά μέλη του ΕΤ,

Από 4-6 Μαΐου του 2022 η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 9th International Conference of Physiotherapy in Psychiatry and Mental Health. Το θέμα του είναι: “Physiotherapy in mental health; what’s next?

Το συνέδριο οργανώνεται από την IOPTMH σε συνεργασία με τον ΠΣΦ / ΕΤ «φυσικοθεραπεία στην ψυχική υγεία» και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο

(φυσική παρουσία & διαδικτυακή παρακολούθηση) σε πλήρη εναρμόνιση με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή συνεδρίων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ας αποδείξουμε έμπρακτα πως οι φυσικοθεραπεύτριες / τες της Ελλάδας,

είναι επιστημονικά καταρτισμένοι, θέλουν αλλά και μπορούν να συνεισφέρουν στην περαιτέρω παγκόσμια διαμόρφωση της φυσικοθεραπείας στην ψυχική υγεία, συμπληρώνοντας αρχικά την φόρμα υποβολής ενδιαφέροντος για παρουσίαση επιστημονικού πονήματος: https://bit.ly/32jiBh7 (καταληκτική ημερομηνία η 30η Απρίλιου 2021).

Η γλώσσα των παρουσιάσεων είναι η αγγλική

και για πρώτη φορά στα χρονικά των συνέδριων της IOPTMH, η οργανωτική επιτροπή είναι σε διερευνητικές επαφές για την δημοσίευση όλων των εισηγήσεων σε έγκριτο σχετικό επιστημονικό περιοδικό, συνεισφέροντας έτσι ανέξοδα στον επιπλέον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.

Αναμένοντας την δυναμική ανταπόκριση σας, παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε άλλη διευκρίνηση

Με εκτίμηση

Σταύρος Σταθόπουλος

Συντονιστής ΕΤ & πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής 9th ICPPMH

Δείτε επίσης

Δημογραφικές εξελίξεις και προκλήσεις: Διαδικτυακή παρουσίαση μελέτης-Πρόσκληση από ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Επαγγελματικός Προσανατολισμός/ Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας: Δωρεάν εξ αποστάσεως επαγγελματική κατάρτιση 250 ωρών
Συμβουλευτική και Προσανατολισμός στην Ψηφιακή Εποχή: Επιστημονική εκδήλωση της ΕΛΕΣΥΠ

Πριν φύγετε

Πρόγραμμα 10 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Από τον Όμιλο ΕΛΠΕ
Συρίγος: Καθήκον μας τα Τμήματα εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνών με 4ετείς σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση