Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Για πρόσληψη Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ25)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Για πρόσληψη Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ25) από τις 12 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας.

Πρόσκληση ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας

Πλήρωση πέντε (5) κενών θέσεων ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 29-11-2019

Θέμα: «Πρόσκληση αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών για πρόσληψη στη Στερεά Ελλάδα από τις ΠΔΕ: Θεσσαλίας, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αττικής, Ιονίων Νήσων, Βόρειου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Κρήτης».

 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας,σύμφωνα με την αριθ. 56267/Ε4/5-4-2018 Υ.Α. (ΑΔΑ:ΨΩΙΘ4653ΠΣ-1Ω1, ΦΕΚ1284/Β΄/11- 4-2018), η οποία σύμφωνα με την αριθμ. 131407/Ε4/24-08-2019 ΥΑ(ΦΕΚ 32838) εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, λόγω εξάντλησης του Οριστικού Πίνακα ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών και προκειμένου να στελεχωθούν:

ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΕΕΕΚ Θήβας
  • 8ο Δ.Σ. Λιβαδειάς
  • 8ο Δ.Σ. Θήβας, ΕΥΒΟΙΑ
  • Δ.Σ. Λίμνης
ΦΩΚΙΔΑ
  • Δ.Σ. Ερατεινής

καλεί τους υποψήφιους που συμπεριλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες του κλάδου ΠΕ 25 Σχολικών Νοσηλευτών όλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δεν έχουν προσληφθεί ή δεν έχουν αρνηθεί πρόσληψη, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας:http://stellad.pde.sch.gr/new/και εφόσον ενδιαφέρονται για πρόσληψη στις ανωτέρω σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας, να συμπληρώσουν τα συνημμένα έντυπα:

α)Δήλωση τοποθέτησης ΕΕΠ και β)Υπεύθυνη Δήλωση πρόσληψης

και να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:mail@stellad.pde.sch.gr με σκαναρισμένο αρχείο ώστε να φαίνονται οι υπογραφές, το αργότερο έως την Τρίτη03-12-2019.

 Πληροφορίες:

Μελισσάρης Θεόφιλος : 2231066152

1. Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου
2. Δείτε εδώ την κατανομή πιστώσεων από το ΠΥΣΕΕΠ
3. Δήλωση Τοποθέτησης Αναπληρωτή ΕΕΠ
4. Υπεύθυνη Δήλωση Πρόσληψης Αναπληρωτή

 ____________________

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ | Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
ΟΛΜΕ για κατανομή διορισμών: Δεν λάβαμε απάντηση για ακριβή αριθμό από το ΥΠΑΙΘ
Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ
ΠΟΣΕΕΠΕΑ για κατανομή διορισμών: Τελικά θα αφορά στις πραγματικές ανάγκες σχολείων και μαθητών;
Ενημερωτικό σημείωμα ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Με βάση τις προσλήψεις των 2 τελευταίων ετών η κατανομή
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση