Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού e Twinning, την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού e Twinning, την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00-19:00, από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης (ΕΟΥ).

Πρόσκληση στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού e Twinning

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης των νικητών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning που προκήρυξε ο ΕΟΥ της δράσης eTwinning τον Οκτώβριο 2023 και η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στο πλαίσιο υλοποίησης της Εαρινής Καμπάνιας eTwinning, με ετήσιο θέμα «Ευημερία στο σχολείο», την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00-19:00.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση

Τελετή βράβευσης 17ου Εθνικού Διαγωνισμού e Twinning 

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην τελετή βράβευσης των νικητών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning που προκήρυξε ο ΕΟΥ της δράσης eTwinning τον Οκτώβριο 2023 και η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στο πλαίσιο υλοποίησης της Εαρινής Καμπάνιας eTwinning, με ετήσιο θέμα «Ευημερία στο σχολείο», την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00-19:00 .

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας webex, και θα μεταδίδεται δημοσίως ζωντανά από το κανάλι του EOY eTwinning στο YouTube, Hellenic eTwinning.

Στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού, προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η ΔρΗλέκτρα Μπάδα, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network πολιτισμική ανθρωπολόγος στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, και εθνική συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Σχολείων Προαγωγής της Υγείας  Schools for Health in Europe Network Foundation (SHE), με την εισήγηση  «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών».

Πρόγραμμα

17:00 Έναρξη

17:05-17:20  Χαιρετισμοί

17:20-17:30  Ειδικό Βραβείο με θέμα τη δράση STEM 

17:30-18:30  Ηλέκτρα Μπάδα, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network  «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών»

18:30-19:00 Απονομή βραβείων 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning

Σας περιμένουμε όλους και όλες να γιορτάσουμε την ευημερία στο σχολείο 

με τη βράβευση των νικητών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning!

Δείτε επίσης

Αιτήσεις για εργαστήρια αειφορίας: Πρόσκληση του ΙΕΠ σε εκπαιδευτικούς  

Πιστοποίηση Παιδαγωγικής Επάρκειας σε όσους διορίζονται και δεν τη διαθέτουν – Τι απαντά το Υπ. Παιδείας 

Διορισμοί και μονιμοποιήσεις: Στοιχεία διορισμένων εκπ/κών και ΕΕΠ-ΕΒΠ-4 χρόνια χωρίς διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης 

Στοιχεία προσλήψεων αναπληρωτών 2023-24: Από τις 52.437 το 4,6% αφορά σε προσλήψεις μειωμένου ωραρίου 

Πιερρακάκης για σύστημα διορισμών, μόνιμους διορισμούς και αναπληρωτές, bullying στα σχολεία, βία στα Πανεπιστήμια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση