“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσληψη Κοιν. Λειτουργού και Ψυχολόγου σε Γυμνάσιο της Μενεμένης – ΦΕΚ του Υπουργείου Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου σε Γυμνάσιο της Μενεμένης σύμφωνα με ΦΕΚ του Υπουργείου Παιδείας για το σχολικό έτος 2018-2019.

Πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου σε Γυμνάσιο της Μενεμένης

Καθορισμός σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθέτησης Κοινωνικού Λειτουργού κλάδου ΠΕ30 και Ψυχολόγου κλάδου ΠΕ23.

Καθορίζουμε τη σχολική μονάδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου θα ασκούν καθήκοντα μέλη ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών και του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων, για το σχολικό έτος 2018-2019, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Π.Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΩΔΙΚΟΣ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Κλάδος
(ΠΕ30)
Αριθμ. Κλάδος (ΠΕ23) Αριθμ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1901041 3ο Γυμνάσιο -Λυκειακές Τάξεις Μενεμένης ΠΕ30 1 ΠΕ23 1

 

Η κάλυψη των ανωτέρω θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού κλάδου ΠΕ30 και Ψυχολόγου κλάδου ΠΕ23 από τους Οριστικούς πίνακες κατάταξης αναπληρωτών των αντίστοιχων κλάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 56267/Ε4/05-04-2018 (Β΄1284).

Δείτε το ΦΕΚ

Δείτε επίσης

Προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Και από τις 13 ΠΔΕ έως 13/04/2019

Αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ: Προσλήψεις στις 13 ΠΔΕ για το 2018-19

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση