Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσλήψεις 20 ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Στερεά Ελλάδα σε Ειδικά Σχολεία και Παράλληλη Στήριξη για το 2020-21

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσλήψεις 20 ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Στερεά Ελλάδα σε Ειδικά Σχολεία και Παράλληλη Στήριξη μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2020-21.

Προσλήψεις 20 ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Στερεά

Ενημέρωση για τις προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Στερεά Ελλάδα κοινοποίησε ο Γ.Γραμματέας του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας και τ. Γ Γραμματέας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Γιάννης Κυργιόπουλος.

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ  – ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 Πίνακας
Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΒΠ (ΔΕ01) ΠΕ 21 ΠΕ25 ΣΥΝΟΛΟ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ 6 0 0 6
ΕΥΒΟΙΑΣ 6 0 0 6
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 0 0 0 0
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 4 0 2 6
ΦΩΚΙΔΑΣ 1 1 0 2
ΣΥΝΟΛΟ 17 1 2 20

___________________________

Υπενθυμίζουμε πως εχθές είχαμε 294 προσλήψεις 294 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2020-2021

Αναλυτικά

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι προσλαμβάνονται 294 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021 ως εξής:

Στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) → 107

Στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη → 187

Ανάληψη υπηρεσίας

Οι προσληφθέντες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας σε σχολική μονάδα εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε αυτήν σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Ο πίνακας των ονομάτων σε μορφή excel των 294 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2020-2021
Δείτε και το αρχείο σε μορφή excel με τις προσλήψεις 20 ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς 2020-21

Δείτε σχετικά

Ολες οι έως σήμερα προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ

Δείτε επίσης

Κεραμέως για Γ Λυκείου: Αντικειμενικές δυσκολίες να επαναλειτουργήσει μόνη
Πρόγραμμα κατάρτισης ΕΠΙΨΥ: Παιδιά/έφηβοι στις ημέρες COVID-19
Υποτροφίες Ελληνο-Γαλλικής Συνεργασίας: ΦΕΚ με όρους-διαδικασία χορήγησης-κριτήρια
Διαβούλευση νομοσχεδίου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια-Προστασίας ΑΕΙ
Υπουργείο Παιδείας-Ερωτήσεις και Απαντήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ-ασφάλεια Πανεπιστημίων
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ταραντίλης: Τι απάντησε στην ερώτηση αν τίθεται δίλημμα οικονομίας ή παιδείας

Πριν φύγετε

Αδειες-αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ, ΕΒΠ: Ποιες δικαιούνται σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Παιδείας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση