Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσλήψεις αναπληρωτών βήμα «σημειωτόν»: Ζητείται άμεση κάλυψη των κενών ΠΕ11 και ΠΕ11 Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσλήψεις αναπληρωτών βήμα «σημειωτόν»: Ζητείται άμεση κάλυψη όλων των καταγεγραμμένων λειτουργικών και οργανικών θέσεων του κλάδου ΠΕ11 και ΠΕ11 Ειδικής Φυσικής Αγωγής. 

Προσλήψεις αναπληρωτών βήμα «σημειωτόν»

Την άμεση κάλυψη όλων των καταγεγραμμένων λειτουργικών και οργανικών θέσεων και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ11 και ΠΕ11 Ειδικής Φυσικής Αγωγής, ζητά η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η Ενωση επισημαίνει πως ενώ σε λίγες ημέρες θα πρέπει να οργανωθούν οι τιμητικές γιορτές στα σχολεία και οι παρελάσεις στις κεντρικές οδούς μικρότερων και μεγαλύτερων πόλεων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τίποτα δεν έχει αλλάξει και ο εξειδικευμένος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής δεν έχει προσληφθεί.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έτος ίδρυσης 2023, Αρ. Αναγνώρισης: 24/2023, Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, Λ. Συγγρού 196, Καλλιθέα Αττικής Τ.Κ. 17671

Ημερομηνία: 22/10/2023

Αρ. Πρωτοκόλλου: 6-22/10/2023

Προσλήψεις αναπληρωτών με βήμα «σημειωτόν»

Η 29η Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένη στην 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023. Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. κάλεσε τις σχολικές μονάδες να λάβουν μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή».

Πολλά σχολεία εκείνη τη μέρα, όμως, παρέμειναν «ακίνητα και βουβά», επειδή, πολύ απλά, ο εξειδικευμένος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής δεν είχε προσληφθεί, με αποκλειστική υπαιτιότητα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. Ένα μήνα μετά, κι ενώ σε λίγες ημέρες θα πρέπει να οργανωθούν οι τιμητικές γιορτές στα σχολεία και οι παρελάσεις στις κεντρικές οδούς μικρότερων και μεγαλύτερων πόλεων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Η φετινή απροθυμία και αδιαφορία από πλευράς του Υπουργείου, για την κάλυψη των καταγεγραμμένων κενών στον κλάδο μας από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εξακολουθεί να υφίσταται παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας.

Απαιτούμε την άμεση κάλυψη όλων των καταγεγραμμένων λειτουργικών και οργανικών θέσεων και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ11 και ΠΕ11 Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΣΧΙΝΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –  ΑΛΜΠΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

* Οι υπογραφές εμφανίζονται στο πρωτότυπο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Λ. Συγγρού 196, Καλλιθέα Αττικής Τ.Κ. 17671 ……………Ηλ. Ταχυδρομείο: anaplirotes.pe11@gmail.com

Δείτε επίσης

Απαντήσεις για γραπτό ΑΣΕΠ-διορισμούς 2024-νέες οργανικές-προσλήψεις αναπληρωτών-τι δρομολογεί το Υπ. Παιδείας

Πιερρακάκης για Ψηφιακή Ενισχυτική Διδ/λία-Ψηφιακό απουσιολόγιο-Myschool-Επαγγ/κή Εκ/ση-Ιδ. Παν/μια 

Οι νέοι μισθοί στο δημόσιο με Πίνακες και παραδείγματα-Μισθολογικά κλιμάκια | Εγκύκλιος ΥΠ.ΟΙΚ 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. Χαρ.Παμποριδης σε

    Πρέπει να επανέλθει ο ΘΕΣΜΟΣ των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ…….ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ……..όπως γίνεται στη ΤΟΥΡΚΙΑ…….που βγάζει πολλά ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ .

Γράψτε μία απάντηση