Προσλήψεις 252 ΕΕΠ-ΕΒΠ, ΠΕ87.02 και ΤΕ01.30 από τη 2η Ειδική Πρόσκληση 2023-24: Οι προσλαμβανόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από Τρίτη 9 έως και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 – Από τα 503 διαθέσιμα κενά καλύφθηκαν μέσω της 2ης Ειδικής Πρόσκληση τα 252, δηλαδή το 50% των θέσεων, ενώ 251 θέσεις έμειναν κενές.
Προσλήψεις 252 ΕΕΠ-ΕΒΠ, ΠΕ87.02 και ΤΕ01.30
Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι προσλαμβάνονται 252 μέλη ΕΕΠ–ΕΒΠ, εκπ/κοι ΠΕ87.02-Νοσηλευτικής και ΤΕ01.30-Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους ωραρίου για το διδακτικό έτος 2023-2024 ως εξής:
Στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) → 35
Στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη (παράλληλη) → 180
Σε Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) → 10
Σε σχολικές μονάδες γενικής εκπαίδευσης → 27
Οι προσλαμβανόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από Τρίτη 9 έως και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.
Δείτε τους Πίνακες με τα ονόματα ΕΔΩ
Δείτε τις Οδηγίες του ΥΠΑΙΘΑ ΕΔΩ
_________________________
Κάλυψη κενών κατά 50%
Από τα 503 διαθέσιμα κενά καλύφθηκαν μέσω της 2ης Ειδικής Πρόσκληση τα 252, δηλαδή το 50% των θέσεων, ενώ 251 θέσεις έμειναν κενές.
_________________________
Αναλυτικά
Ημερομηνίες ειδικής φάσης πρόσληψης αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ:
• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από τη Τρίτη 9 έως και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.
• Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.
• Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.
– Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.
Στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes
έχουν αναρτηθεί πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας ανάληψης υπηρεσίας και σύναψης ψηφιακής σύμβασης.
Δείτε επίσης
Ποινές αναπληρωτών όταν δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία ή παραιτούνται | Οι 4 περιπτώσεις
Οι 8.794 προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ έως 28.11.2023 ανά κλάδο-δομή και Φάση πρόσληψης
Πριν φύγετε
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/proslipseis-eep-evp-pe8702-kai-te0130-apo-ti-2-eidiki-prosklisi-analipsi-ipiresias-9-10-01-2024/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.