Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσλήψεις ΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας: 13 Ψυχολόγοι (ΠΕ23) και 1 Λογοθεραπεύτρια (ΠΕ21)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσλήψεις ΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας: 13 Ψυχολόγοι (ΠΕ23) και 1 Λογοθεραπεύτρια (ΠΕ21) – Δήλωση προτίμησης και Υπεύθυνη Δήλωση από σήμερα Δευτέρα 02/12/2019 έως και την Τρίτη 03/12/2019. 

Προσλήψεις ΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 02-12-2019

Θέμα: «Κατανομή πιστώσεων και δήλωση προτίμησης υποψηφίων για πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) σχολικού έτους 2019-2020».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καλεί, τους κάτωθι υποψήφιους για πρόσληψη αναπληρωτές των κλάδων του ΕΕΠ να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες κατά νομό (σε όλα τα κενά) σύμφωνα με την νέα αίτηση -δήλωση προτιμήσεων για το σχολικό έτος 2019-2020 που υποβλήθηκε από 29-8-2019 έως και 2-9-2019.

Η δήλωση προτίμησης και η Υπεύθυνη Δήλωση πρόσληψης θα υποβληθούν, από σήμερα Δευτέρα 02/12/2019 έως και την Τρίτη 03/12/2019.

Η αποστολή της υπεύθυνης δήλωσης και της αίτησης δήλωσης τοποθέτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω email στο mail@stellad.pde.sch.gr με σκαναρισμένο αρχείο ώστε να φαίνονται οι υπογραφές.

Διευκρινίσεις:

-Σε περίπτωση που υποψήφιος δεν επιθυμεί την πρόσληψή του για το σχολικό έτος 2019-2020θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση.

Στη συνέχεια θα κληθεί ο επόμενος υποψήφιος προς  με τη σειρά κατάταξης να υποβάλλει δήλωση προτίμησης.

-Σε περίπτωση που υποψήφιος για πρόσληψη δεν υποβάλλει δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση, ούτε υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψή του, θα τοποθετηθεί στο νομό στον οποίο έχει προσληφθεί σύμφωνα με την αίτησή του και τη σειρά κατάταξής του και σε κενή θέση η οποία δεν θα έχει δηλωθεί από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους για πρόσληψη στον κλάδο του.

1. Δελτίο τύπου: κατανομή πιστώσεων-πλήρωση κενών θέσεων ΕΕΠ σχολ. έτους 2019-2020

2. Κατανομή πιστώσεων από ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

3. Δήλωση τοποθέτησης ΕΕΠ

4. Υπεύθυνη δήλωση πρόσληψης αναπληρωτή

5. Υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής θέσης

 _____________________

 Δείτε επίσης

Σύνολο προσλήψεων ΕΕΠ – ΕΒΠ έως 1/12/2019
Κινητοποίηση Παρασκευής 29/11: Τι είπε η Γ. Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Γκίκα
Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο: Μόνιμοι διορισμοί – σταθερή εργασία | Φωτό
Κινητοποιήσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αρθρο στην efsyn.gr για τις φήμες περί ανισοκατανομής των 4.500 θέσεων
Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ | Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση