Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσλήψεις Ελληνικής Αστυνομίας: 30 Ψυχολόγων και 30 Ιατρών-Αιτήσεις από 24.11 έως 23.12.2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσλήψεις Ελληνικής Αστυνομίας: 30 Ψυχολόγων και 30 Ιατρών-Αιτήσεις από την 24.11.2021 μέχρι και την 15:00’ ώρα της 23.12.2021-Προορίζονται για τη στελέχωση Περιφερειακών Ιατρείων.

30 Ψυχολόγοι και 30 Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων θα προσληφθούν στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με Προκήρυξη διαγωνισμού.

Οι προσληφθέντες Ψυχολόγοι και Ιατροί

προορίζονται για τη στελέχωση Περιφερειακών Ιατρείων, τα οποία συστάθηκαν προσφάτων με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών (13) πόλεων της Χώρας.

Οι υποψήφιοι/ες που θα καλύψουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις

και θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας προέρχονται από ιδιώτες/ιδες που προσλαμβάνονται κατά την αναφερόμενη κατωτέρω διαδικασία, με το βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ οι ιατροί και με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β’ οι ψυχολόγοι.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες που διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από την 24-11-2021 μέχρι και την 15:00’ ώρα της 23-12- 2021.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς, με ηλεκτρονικό μέσο ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Καθορισμός θέσεων

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα, καθορίζεται ως ακολούθως:

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ: (Εξήντα (60) θέσεις):

(i) Ιατροί (με βαθμό Υπαστυνόμου Α΄):

(α) Δεκατρείς (13) με ειδικότητα Παθολόγου.

(β) Δεκαπέντε (15) με ειδικότητα Ψυχιάτρου.

(γ) Δύο (2) με ειδικότητα Πνευμονολόγου.

(ii) Ψυχολόγοι (με βαθμό Υπαστυνόμου Β΄):

Τριάντα (30) με ειδικότητα Ψυχολόγου.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη για 30 θέσεις Ψυχολόγων και 30 Ιατρών στην Ελληνική Αστυνομία

Δείτε επίσης

Θέσεις εργασίας
Προσλήψεις 2022: 40.000 στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα | Πίνακας
Βοηθήματα σε ΑμεΑ-συνταξιούχους-υγειονομικούς ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δώρο Χριστουγέννων 2021 από ΟΑΕΔ για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πως υπολογίζεται-Πότε πιστώνεται
Αξιολόγηση-εκπαιδευτικοί: Ηττα σε ιστορική προοπτική | Αρθρο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση