Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσλήψεις για ΚΔΑΠ Ρομά: Κοιν. Λειτ-Ψυχολόγος-Νηπιαγωγός-Παιδαγωγός-Γυμναστής-Μουσικός-Πληρ/κής-Θεατ/γος-Διοικ/κοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσλήψεις για ΚΔΑΠ Ρομά: Κοιν. Λειτουργός-Ψυχολόγος-Νηπιαγωγός-Παιδαγωγός-Γυμναστής-Μουσικός-Πληροφορικής-Θεατρολόγος-Διοικητικοί – Αιτήσεις έως την Παρασκευή 8 Σεπτέμβριου 2023.

Προσλήψεις για ΚΔΑΠ Ρομά

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 8 Σεπτέμβριου 2023 έχουν οι ενδιαφερόμενοι για αίτηση πρόσληψης στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στη Καρδίτσα, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ρομά χωρίς σύνορα».

Σύμφωνα με την Πρόσκληση

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) αποτελεί επιλέξιμο φορέα της δράσης: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» Άξονας Προτεραιότητας 09 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και θα λειτουργήσει στη Καρδίτσα.

Το Κ.Δ.Α.Π. αποσκοπεί στην απασχόληση οικογενειών παιδιών Ρομά από 6 έως 12 ετών πέραν του σχολικού ωραρίου σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό.

Το Κ.Δ.Α.Π. θα λειτουργεί 11 μήνες ετησίως και το ωράριο λειτουργίας του διαμορφώνεται ως εξής: 13:30 – 21:30 κατά τους χειμερινούς μήνες και 08:00 – 16:00 κατά τους θερινούς μήνες. Για τις ημέρες των εορτών (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΑΣΧΑ) από 08:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Για την στελέχωση του Κ.Δ.Α.Π. η ΑΜΚΕ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν αιτήσεις για 10 θέσεις ημί-απασχόλησης.

1. Διοικητικού Προσωπικού ΠΕ

2. Διοικητικού Προσωπικού ΔΕ

3. Ψυχολόγου ΠΕ

4. Κοινωνικός/ή Λειτουργός ΠΕ

5. Παιδαγωγός ΠΕ

6. Νηπιαγωγός ΠΕ

7. Γυμναστής/τρια

8. Καθηγητής/τρια Μουσικής

9. Καθηγητής/τρια Πληροφορικής

10. Καθηγητής/τρια Θεατρολόγος

Οι ανωτέρω θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή κάτοχοι τίτλων σπουδών (ΔΕ) σχετικών με τη δημιουργική απασχόληση, σχολών της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής.

Δικαιολογητικά

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης.

3. Βιογραφικό σημείωμα.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση Διάκου Αθανασίου 2, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (2441076763) ή στο email: charitos_panagiotis.2023@yahoo.com / info@romaxorissinora.com, έως την Παρασκευή 8 Σεπτέμβριου 2023.

Δείτε όλη την Πρόσκληση ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Προγράμματα ΕΣΠΑ-προσλήψεις αναπληρωτών: Ποιοι προσλαμβάνονται και που-Τι πρέπει να κάνουν οι Διευθυντές 

Προσλήψεις αναπληρωτών Α Φάσης 2023-24: Τα ονόματα των 28.353 εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Πριν φύγετε

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία

Οδηγός νέου αναπληρωτή: Γενικές οδηγίες-Πριν και μετά την πρόσληψη-Προς την απόλυση 

Παράλληλη Στήριξη 2023: Για “Πρόγραμμα Εξοικονομώ” κατηγορούν εκπαιδευτικοί το Υπουργείο Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση