Προσλήψεις Παράλληλης Στήριξης: Επιστολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής αναμένοντες εναγωνίως την πρόσληψή τους.
Προσλήψεις Παράλληλης Στήριξης
Γνωρίζουμε πως πολλοί γονείς περιμένουν εναγωνίως την πρόσληψη εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης για τα παιδιά τους.
Ομοίως, και εμείς οι εκπαιδευτικοί περιμένουμε εναγωνίως την πρόσληψή μας, που έχει ήδη καθυστερήσει 20 ημέρες και δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα γίνει.
Υπάρχουν πάρα πολλά κενά,
τόσο στη γενική όσο και στην ειδική αγωγή, τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα, είτε για τις ανάγκες της δια ζώσης διδασκαλίας είτε για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.
Τα κενά ειδικής έχουν καταγραφεί από τέλη Οκτώβρη και τα κενά γενικής ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, απλά για κάποιο λόγο δεν προχωράει η διαδικασία προσλήψεων.
Ούτε εμείς έχουμε σαφή ενημέρωση γι’ αυτό.
Τα σχολεία πιθανόν να ανοίξουν 7/12 και στόχος είναι ως τότε να έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να λειτουργήσει σωστά και χωρίς βασικές ελλείψεις.
Οι εκπαιδευτικοί
έχουμε ήδη κινητοποιηθεί, αλλά σας θέλουμε κι εσάς δίπλα μας, για να ακουστούμε ακόμα περισσότερο. Θεωρούμε πως όλοι μαζί, αν ακουστούμε, θα τα καταφέρουμε.
Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στους εξής αριθμούς: 2103443316, 2103442000, 2103442796.
Επίσης,
μπορείτε να κάνετε κοινοποιήσεις σε σελίδες και ομάδες του facebook αλλά και σε ιστοσελίδες, ώστε να διαδοθεί το θέμα αυτό.
Προωθήστε το όσο περισσότερο μπορείτε. Βιώνουμε φέτος πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες όμως δε θα πρέπει για κανένα λόγο να εμποδίζουν την ομαλή φοίτηση κι εξέλιξη των παιδιών σας.
Ως εκπαιδευτικοί ή/ και ως γονείς
γνωρίζουμε τις ανάγκες των παιδιών που αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής δυσκολίες και ταυτοχρόνως αναγνωρίζουμε τη μεγαλύτερή τους ανάγκη, για εξατομικευμένη διδασκαλία και συμβουλευτική, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε, γιατί “η ισχύς εν τη ενώσει”.
Με εκτίμηση,
Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής