Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσόντα Ενταξης στους Πίνακες ΑΣΕΠ: ΕΕΠ – ΕΒΠ – ΕΑΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσόντα Ενταξης στους Πίνακες ΑΣΕΠ: Τα τυπικά προσόντα ένταξης σε Αξιολογικούς Πίνακες  Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π., καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. κατηγορίας ΠΕ, όπως εστάλησαν από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο να πάρουν ΦΕΚ.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019, που αφορούν στην διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) κατηγορίας ΠΕ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αντίστοιχα.

Τα τυπικά προσόντα ΕΕΠ

Τα τυπικά προσόντα ΕΒΠ

Τα τυπικά προσόντα εκπαιδευτικών ΠΕ  ΕΑΕ

Δείτε επίσης

Τα επτά (7) βήματα της Διαδικασίας Αιτήσεων για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση – Εγγραφο ΑΣΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

18 Σχόλια

 1. Κύριε Βούγια εμάς μας πετάξανε έξω ή θα βγει κάποια διευκρινιστική??? Μιλάω για εμάς που δεν προλάβαμε να πάρουμε την συνάφεια από τον ΙΕΠ. Κάνανε αυτό που όρισε το Υπουργείο…όμως τώρα τι ακολουθεί??? Μπορείτε να ενημερωθείτε ξεκάθαρα από το Υπουργείο να μας απαντήσει???? Σας παρακαλούμε κύριε Βούγια

   • Ζisis σε

    Ναι αλλά βγήκαν τα προσόντα ένταξης και δεν μας εντάσσει πουθενά!!!!! Αυτό ήτανε δηλαδή τελειώσαμε??? Δεν μπορείτε να μάθετε περισσότερα… τα χθεσινά τα ξέρουμε!!

   • Ολγα Αγγελη σε

    Κυριε Βουγια δλδ για οσους δεν προλαβαμε να παρουμε συναφεια περυσι δε θα υπαρξει μια διευκρινιστικη?Εδω τιθεται θεμα ισονομιας και ισοτητας!Βοηθηστε μας οπως μπορειτε..καντε κατι..

  • Μινα Αποστολου σε

   Κύριε Βούγια, ειναι εντελώς άδικο αυτό που γίνεται.. σπαταλήσαμε κόπο, χρόνο κ χρήμα για να αποκτήσουμε την γνώση ώστε να την προσφέρουμε στα παιδιά.. Κ θα μιλήσω προσωπικα… Δεν πρόλαβα να καταθέσω το μεταπτυχιακο μου στο opsyd, δεν περίμενα να με διορίσουν κ το γεναρη με πήραν αναπληρώτρια σε κάποιο σχολείο ως παραλληλη στήριξη.. δηλ δεν χρειαζόταν τότε να έχω ήδη μεταπτυχιακο με πρακτικη; Πως μπορούσα να βοηθήσω το παιδί αυτό με έναντιωματικη διαταραχή κ με δεπυ; Η πρακτικη δηλ κάνει την διαφορά; Πιστευω ότι θα βρεθεί άμεσα λύση ώστε μην πάει ο κόπος μας χαμένος..

 2. Αλεξοπούλου μαρια σε

  Υπάρχουν συναδέλφοι που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και έχουν κ αναγνώριση από το δοαταπ κ απλά με την πρόσφατη υπουργική απόφαση δεν θα έχουν συνάφεια. Ενώ άλλοι συνάδελφοί τους που πρόλαβαν να καταθέσουν πέρυσι θα έχουν.
  Είναι μεγάλη αδικία!!! Τι θα γίνει με αυτό το θέμα???

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Έχει ενημερωθεί για όλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας και δεν ξέρουμε δυστυχώς τι απόφαση θα πάρει.

 3. Κυτίδου Ελένη σε

  Μεγάλη αδικία για εμάς που συμφοιτητές μας έχουν πάρει ήδη συνάφεια και εμάς με μια απόφαση μας πετάνε έξω ενώ υπήρχε απόφαση το Μάρτιο του 2016 που μας εξασφάλιζε την συναφεια. Έχουμε κινηθεί όπως μας κατεύθυναν από το Υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμα! Σας παρακαλώ κ.Βούγια εάν μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν θα υπάρξει κάποια διευκρινιστική εγκύκλιος;

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Έχει ενημερωθεί για όλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας και δεν ξέρουμε δυστυχώς τι απόφαση θα πάρει.

 4. Αλεξανδρα σε

  Πότε αναμένεται κάτι συγκεκριμένο;; Είναι πάρα πολύ άδικο για πάρα πολλούς από εμάς…

  • Βικη σε

   Με ποια λογική κάποια πτυχία ειναι στη λίστα χωρις πρακτική και κάποια όχι???
   Επίσης τίθεται θέμα ισονομίας…….με το ίδιο ακριβώς πτυχίο οσοι κατεθεσαν τα χαρτια ως περσι να μην εχουν προβλημα και απο φετος να εχουν.

 5. Ευη σε

  Με ποια διαδικασία το μεταπτυχιακό π. χ. Της Λευκωσίας που μπήκαμε όλοι το 2014 παίρνει χωρίς πρακτική συνάφεια ενώ το ευρωπαϊκό απαιτεί πρακτική; Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση;

 6. Βασίλης Βούγιας σε

  Αγαπητοί Συνάδελφοι, κατανοούμε το άδικο της υπόθεσης. Όλα αυτά έχουν αναφερθεί στο Υπουργείο και την Μ.Δευτέρα θα επαναφέρουμε το θέμα. Δυστυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς.

 7. Κλιτσινικου σε

  Και όχι μόνο της λευκωσίας.και το Φρεντερίκ μέσα με πτυχιακή τρίμηνη της ξεφτιλας που πήγε απευθείας δοαταπ κ πρόλαβε να γραφτεί πέρσι και εμείς του ευρωπαϊκού 8 μηνες κ παραπάνω πτυχιακή με πολύ κόπο κ φέτος που πήραμε χαρτί από δοαταπ εκτός?ε όχι δα.αυτο είναι κραυγαλέο.καντε κατι

 8. Χαρα σε

  Κυριε Βουγια με απολυτηριο ενιαιου λυκειο μπορεις να κανεις αιτηση ως ΕΒΠ

 9. Χαρά Τσιρογιάννη σε

  Χαίρετε κ. Βούγια ,

  Επειδή θα κάνω πρώτη φορά εγγραφή στον ΟΠΣΥΔ ανήκοντας στον κλάδο ΠΕ02, αρχικά θα πρέπει να δηλωθώ ως αναπληρώτρια/ωρομίσθια ή ως μόνιμη;
  Στην αίτηση του μονίμου που ζητείται ο Α.Μ. , από πού τον λαμβάνουμε;

  Σας ευχαριστώ.

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Αν είσθε αναπληρώτρια ως αναπληρώτρια, αν είσθε μόνιμη ως μόνιμη.

Γράψτε μία απάντηση