Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προσωπικά Δεδομένα: Ενημέρωση από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσωπικά Δεδομένα: Ενημέρωση από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων για τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 το απόγευμα, 4μ.μ.-6 μ.μ. στα γραφεία του ΣΕΨ.

Προσωπικά Δεδομένα: Ενημέρωση από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων προσκαλεί τα Τακτικά Μέλη σε ενημερωτική συνάντηση το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 το απόγευμα, 4μ.μ.-6 μ.μ. στα γραφεία του ΣΕΨ, με θέμα:

«Προσαρμογή των επαγγελματιών Ψυχολόγων στον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR)»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προσκαλεί τα Τακτικά Μέλη σε ενημερωτική συνάντηση το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 το απόγευμα, 4μ.μ. – 6 μ.μ.στην αίθουσα «Σοφία Βερβελίδου» των Γραφείων του ΣΕΨ, με θέμα:

«Προσαρμογή των επαγγελματιών Ψυχολόγων στον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR)».

Η ενημέρωση θα γίνει από τη σύμβουλο του ΣΕΨ σε Νομικά Θέματα, την Δικηγόρο, κα Νέλλη Ταμπακοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, σας παρακαλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στη Γραμματεία στο info@seps.gr.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν εκτός Αττικής θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Skype.

Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται, να το δηλώσουν με email μέχρι και την Τρίτη 9 Απριλίου, ώστε να λάβουν αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του Skype for Business.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση