Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προθεσμίες αιτημάτων Β΄ Φάσης Στήριξης μαθητών από ΕΒΠ και Σχολικό Νοσηλευτή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προθεσμίες αιτημάτων Β΄ Φάσης Στήριξης μαθητών από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) και Σχολικό Νοσηλευτή ΠΕ25 για το σχολικό έτος 2022-23.

Προθεσμίες αιτημάτων Β΄ Φάσης Στήριξης μαθητών από ΕΒΠ και Σχ. Νοσηλευτή

Τις προθεσμίες αιτημάτων Β΄ Φάσης Στήριξης μαθητών/τριών από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) και Σχολικό Νοσηλευτή ΠΕ25 για το σχολικό έτος 2022-23, κοινοποίησε η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας.

Συγκεκριμένα:

H Β΄ ΦΑΣΗ παραλαβής αιτημάτων ΕΒΠ και Σχολικού Νοσηλευτή ΠΕ25  που έχουν συγκεντρωθεί και ολοκληρωθεί  σύμφωνα με τα οριζόμενα στην εγκύκλιο θα υλοποιηθεί ως εξής:

  • Εως την Πέμπτη 06-10-2022, από τις ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό
  • Εως την Πέμπτη 06-10-2022, από τις ΠΔΕ για Σχολικό Νοσηλευτή
Αναλυτικά

Προθεσμίες Β΄ Φάσης Στήριξης από ΕΒΠ και Σχ. Νοσηλευτή για το σχ. έτος 2022-23

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 73383/Δ3/15-06-2022 Εγκυκλίου με θέμα «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2022-2023.» σας ενημερώνουμε ότι:

η Β΄ ΦΑΣΗ  παραλαβής αιτημάτων ΕΒΠ και ΣΧ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ που έχουν συγκεντρωθεί και ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην  εγκύκλιο θα υλοποιηθεί ως εξής:

  • έως την Πέμπτη 06-10-2022, από τις ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό
  • έως την Πέμπτη 06-10-2022, από τις ΠΔΕ για Σχολικό Νοσηλευτή  

  * Μεμονωμένα αιτήματα που προωθούνται ανεξάρτητα από την ανωτέρω προθεσμία δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Επιπλέον, σας επαναπροωθούμε τους προς συμπλήρωση πίνακες τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υποβολή των αιτημάτων.

 Επισήμανση:  Αιτήματα γονέων/κηδεμόνων, που είτε κατατέθηκαν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ για την Α΄ φάση είτε δεν εγκρίθηκαν λόγω εκπρόθεσμων δικ/κων είτε γιατί δεν καταχωρίστηκαν ποτέ στους συνημμένους πίνακες, οφείλουν να υποβληθούν εκ νέου, εφόσον εξακολουθούν να επιθυμούν να λάβουν έγκριση για στήριξη.

Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. & Δ.Ε. – Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης – Τμήμα Β΄ ​Σχολικών Δομών, Μαθητικής Μέριμνας και Σχολικής Ζωής

Δείτε σχετικά

Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης 2022-23: Η διαδικασία-Εγκρίσεις στήριξης από εκπ/κούς-Σχολ. Νοσηλευτές-ΕΒΠ 

Δείτε επίσης

Ψηφιακά ΚΕΠΑ-Οδηγός 19 ερωτήσεων-απαντήσεων επεξηγηματικός της νέας διαδικασίας 

ΟΠΕΚΑ-ΑμεΑ: Διαδικασία χορήγησης προνοιακών παροχών-Αιτήσεις μέσω πληροφοριακού συστήματος από 16.9.2022

Αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού λόγω νόσησης με covid-19: 79η Εγκύκλιος ΥΠ.ΕΣ. 

Εγκύκλιος: Ωράριο-υπερωριακή διδασκαλία εκπαιδευτικών Α/θμιας-Β/θμιας-Μείωση ωραρίου με τα χρόνια υπηρεσίας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση